StiriTehnologie

Ți-ai pierdut căștile AirPods?. Iată cum le poți găsi.

iOS 15 a promis să aducă noi funcționalități privind locația, pentru ca oamenii care folosesc AirPods să-și poată găsi mai rapid căștile. 

Acestea au fost regăsite mai întâi pe AirTags și sunt extrem de utile atunci când nu mai știi unde sunt căștile tale.
Cel mai important lucru pe care trebuie să-l știi este că modul ideal în care poți să-ț localizezi căștile AirPods Pro sau AirPods Max este prin aplicația Find My App. Aceasta este doar pentru dispozitivele Apple, dar ele pot fi accesate și la adresa icloud.com/find .

Aplicația Find My poate acum să arate nu doar locația unui dispozitiv, ci și felul în care îl poți găsi. Funcția „Find Nearby”este suportată de iPhone 11 și de dispozitivele Apple mai noi și te duce direct la locul în care se „ascund” AirPods-urile tale. Asta pentru că Apple a echipat fiecare iPhone de la gama 11 încoace cu un procesor Ultra Wideband, necesar pentru localizarea precisă a dispozitivelor aflate în proximitate.

Mai jos poți afla patru pași simpli prin care să-ți localizezi căștile AirPods dacă nu mai reții unde sunt:


1. Deschide aplicația „Find My”
2. După ce ai deschis-o, mergi la secțiunea „Dispozitive”, localizată în partea de jos a aplicației
3. Acolo poți vedea toate dispozitivele conectate cu Apple ID. Dacă nu apar, vei vedea acolo informații despre cât de departe se aflau atunci când au fost conectate ultima dată.
4. Dacă AirPods-urile se află la tine, atunci vei vedea acest lucru în aplicație. Dacă nu, vei putea vedea cât erau de departe ultima dată când au fost zărite

După aceste etape, poți selecta mai multe opțiuni, în funcție de situație. De exemplu, dacă ai pierdut căștile, poți accesa „Mark As Lost”, și orice iPhone sau iPad din apropierea AirPods-urilor tale îți va trimite imediat informații referitoare la localizarea lor. Așadar, te poți bucura de această funcție utilă, fără grija că nu vei mai putea găsi căștile. 

Sursa: yoda.ro

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba