MuzicaStiriVideo

A apărut trapaneaua Squid Game cântată de Omar Arnaout şi Miruna Diaconescu

Ce zici de piesa asta? 

Nu sunt multe de zis despre piesa asta. Noi doar am vrut să vă informăm că există și că Omar Arnaout și Miruna Diaconescu s-au gândit înaintea tuturor să profite de hype-ul momentului în jurul serialului momentului – Squid Games – și să lanseze această trapanea.

Mai mult, în descrierea piesei, artiștii îi îndemnă pe fani să se folosească de piesă pe TikTok pentru a da naștere unui nou trend. 

Omar este unul dintre artiștii din gașca lui Alex Velea, în trecut fiind unul dintre câștigătorii Next Star. Iar Miruna Diaconescu este încă la început de drum în carieră. A participat la show-urile de talente, precum Românii au talent și X Factor, dar și la Selecția Națională Eurovision. 

Dacă le-a ieșit sau nu, vă lăsăm pe voi să decideți:

Altfel, în comentarii, părerile celor care au ascultat trapaneaua sunt total împărțite:

Ai reușit isprava de a ucide orice este legat de muzică în 60 de moduri diferite, mulțumesc omar, sănătate

Eu nu îi înțeleg pe ăștia de spun că sună bine. Efectiv o stricat tot

Doamne ferește

Ce vă place frate? E o porcărie, de ce  a trebuit să stricați și serialul ăsta?

Care e faza cu Squid Game

Pentru cine nu știe încă, Squid Game sau Jocul Calamarului, e cel mai nou serial de pe Netflix care a devenit în scurt timp un adevărat fenomen. Primul sezon al serialului coreean ne arată cum mai mulți oameni, din mai multe medii, primesc o invitație misterioasă de a participa la o serie de jocuri. Cine trece de fiecare joc are șansa de a câștiga 45,6 miliarde de woni.

Însă jocurile – anume jocuri ale copilăriei – au un twist. Dacă nu termini task-urile în timp util sau dacă nu respecți regulile ești eliminat, adică ucis. Vorbim de jocuri coreene tradiționale pentru copii, precum „Roșu, verde”. Așa că intră acum pe Netflix ca să vezi care e treaba cu serialul ăsta.

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba