Sport

Telegram a doborât recordul de utilizatori, după căderea de luni a Facebook, Whatsapp și Instagram

Mesageria securizată Telegram a înregistrat peste 70 de milioane de noi utilizatori, în urma întreruperii masive care a afectat aplicațiile concurentului său Facebook, a anunțat marți fondatorul său, miliardarul rus Pavel Durov, 36 de ani, informează AFP, citată de HotNews.ro.

„Am primit cu bine peste 70 de milioane de utilizatori de pe alte platforme într-o singură zi. Este o creștere record a numărului de înregistrări”, a spus Pavel Durov pe contul său Telegram.

„Sunt mândru de echipa noastră, care a reușit această creștere fără precedent, deoarece Telegram a continuat să funcționeze fără probleme pentru majoritatea utilizatorilor noștri”, a precizat Pavel Durov.

Profitând de o întrerupere de șase ore, la nivel global, a serviciilor Facebook, de la WhatsApp la Instagram, prin Messenger și Oculus, mesageria Telegram a ajuns luni de pe locul 56 pe locul 5 cele mai descărcate aplicații gratuite din Statele Unite, potrivit firmei specializate SensorTower.

„Aș dori să spun următoarele noilor noștri utilizatori: bine ați venit la Telegram, cel mai mare sistem de mesagerie independent din lume. Nu vă vom dezamăgi cum o vor face alții”, a spus Pavel Durov.

Telegram, care a fost fondată în 2013 de frații Pavel și Nikolai Durov, foști creatori ai foarte popularei rețele sociale rusești VKontakte, susține că securitatea este prioritatea sa și refuză, în general, să colaboreze cu autoritățile, ceea ce i-a adus încercări de blocare în unele țări, în special în Rusia.

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba