EntertainmentStiri

Seriale Netflix octombrie 2021 – ce seriale noi poți urmări toată luna

În luna septembrie octombrie, Netflix vine cu noi filme și seriale, unele dintre ele chiar foarte mult așteptate. Vezi lista cu seriale Netflix pentru luna octombrie 2021.

Seriale Netflix octombrie 2021

Maid – din 1 octombrie

Seriale Netflix – Trailer Maid

Proaspăt ieșită dintr-o relație abuzivă, o tânără mamă își găsește o slujbă de menajeră, pentru a-și asigura o pâine și un viitor mai bun pentru ea și fiica ei. 

On My Block: Sezonul 4 – din 4 octombrie 

Seriale Netflix octombrie 2021 – Trailer On My Block 4 

La doi ani după ce s-au despărțit, Ruby, Jamal, Monse și Cesar se confruntă cu noi amenințări și trebuie să decidă dacă prietenia lor este cu adevărat pe viață.

The five Juanas – din 6 octombrie

Trailer Netflix – The Five Juanas

Cinci femei cu același semn din naștere vor să afle adevărul despre trecutul lor și descoperă un întreg lanț de minciuni întreținute de un politician influent.

Sexy Beasts: Sezonul 2 – din 7 octombrie

Trailer Netflix – Sexy Beasts: Sezonul 2

Bestiile revin mai fioroase ca niciodată! Urmărește șase persoane celibatare care lasă deoparte aparențele pentru întâlniri matrimoniale fermecătoare și pline de haz!

The Billion Dollar Code – seriale noi Netflix din 7 octombrie 2021

Trailer Netflix – The Billion Dollar Code

Membri ai ART + COM se alătură actorilor și membrilor echipei de filmare pentru a discuta dovezile și parcursul cazului la tribunal.


Family Business: Sezonul 3 – din 8 octombrie

Dusă cu forța la o mânăstire izolată de niște răpitori instabili, familia Hazan își bate capul cu o nouă linie de produse și un secret de familie exploziv.

Pretty Smart – din 8 octombrie

Trailer Netflix – Pretty Smart

Din 8 octombrie, un nou serial Netflix. Cu toate cărțile pe care le-a citit, Chelsea află că mai are de învățat despre fericire când se mută cu sora ei exuberantă și cei trei colegi de apartament ai acesteia.

Hometown Cha Cha Cha – din 9 octombrie

O dentistă de la oraș își deschide un cabinet într-un sat unit de la malul mării, unde locuiește un tip fermecător și priceput la toate, care este opusul ei absolut.

Another Life: Sezonul 2- din 14 octombrie 

Trailer Another Life Netflix

Niko și ai săi sunt martorii distrugerii unei planete, iar miza e maximă. Cum poți negocia cu extratereștri capabili de o asemenea brutalitate?

 Little Things: Sezonul 4 – din 15 octombrie

Trailer Little Things Sezonul 4 Netflix

De la conviețuire la relație la distanță, Kavya și Dhruv le-au încercat pe toate. Dar oare cei șase ani împreună vor reuși să-i lege o viață? 

YOU: Sezonul 3- din 15 octombrie

Trailer YOU Sezonul 3 Netflix

În sezonul al treilea, Joe și Love, acum căsătoriți și crescându-și copilul împreună, s-au mutat în Madre Linda, o încântătoarea zonă izolată din nordul Californiei. Aici sunt înconjurați de antreprenori de succes în tehnologie, mămici bloggerițe care le știu pe toate și biohackeri faimoși pe Instagram. Joe este dedicat noului său rol de soț și tată, dar se teme de impulsivitatea letală a lui Love. Apoi, mai e și inima lui care nu-i dă pace. Cum este posibil ca femeia pe care a căutat-o o viață întreagă să locuiască chiar vizavi? Să scapi dintr-o cușcă dintr-un beci e o treabă, dar din temnița unei căsnicii perfecte cu o femeie care te știe pe de rost? Cum scapi basma curată din așa ceva?

Sex, Love and Goop – din 21 octombrie

În acest reality-show, mai multe cupluri curajoase caută să-și îmbunătățească viața intimă cu ajutorul lui Gwyneth Paltrow și al unei întregi echipe de specialiști. 

Locke and Key Sezonul 2 – din 22 octombrie

Trailer Locke and Key Sezonul 2 Netflix

Uimitorul serial polițist bazat pe benzile desenate semnate de Joe Hill și Gabriel Rodríguez revine cu un nou sezon. De la Carlton Cuse (Lost, Bates Motel) și Meredith Averill (The Haunting of Hill House), Locke & Key este o poveste plină de mister despre maturizare, dragoste, pierdere și despre legăturile indestructibile care definesc o familie. Serialul Locke & Key de pe Netflix este o adaptare pentru televiziune a seriei de reviste de benzi desenate de mare succes semnate de Joe Hill și Gabriel Rodriguez pentru IDW Entertainment 

Adventure Beast – din 22 octombrie

Expertul Bradley Trevor Greive călătorește pe tot globul, are parte de tot felul de peripeții și împărtășește informații bizare, interesante și adevărate despre natură.

Dynasty: Sezonul 4 – din 22 octombrie

O nuntă, o înmormântare, o nouă rudă și mult dramatism sunt ingredientele care cresc miza pentru familiile Colby și Carrington în acest sezon.

Inside Job – din 22 octombrie

În Deep State, fiecare teorie a conspirației e adevărată, iar totul trebuie ținut ascuns la modul profesionist. Din 22 octombrie.

Colin in Black and White – din 29 octombrie 

Trailer Colin in Black and White Netflix

Acest serial dramatic în regia lui Colin Kaepernick și Ava DuVernay, sunt explorați anii de liceu ai lui Kaepernick și experiențele care l-au condus pe drumul activismului.

Mythomaniac – sezonul 2- din 29 octombrie

Pe măsură ce adevărul despre Lorenzo iese încet la iveală, Elvira încearcă să se împace cu familia ei, care găsește alinare în noi prietenii și iubiri. 

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba