MondeneStiri

De ce s-au despărţit, de fapt, Laura Cosoi şi Smiley. Bunica actriţei oferă detalii neştiute până acum: „A plâns după ea”

Ăsta pare a fi adevăratul motiv la despărțirii

Smiley și Laura Cosoi au format unul dintre cele mai apreciate cupluri. Când toți credeau că cei doi vor ajunge în fața altarului, cuplul s-a despărțit și fiecare e mers pe drumul lui.

S-au făcut multe speculații cu privire la ruptură, iar niciunul dintre cei doi nu a lămurit situația pe deplin. Acum, după ani de zile, bunica Laurei Cosoi a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nepoata ei și cântărețul au luat acea decizie. 

Adevăratul motiv al despărțirii: Smiley nu a vrut să se căsătorească cu Laura Cosoi

Bunica Laurei Cosoi spune că, la vremea respectivă, Smiley nu ar fi vrut să facă pasul cel mare și să se căsătorească cu actrița. Motive, spune femeia, ar fi avut legătură cu banii și cu felul în care Smiley era perceput ca persoană publică.

„L-am cunoscut pe Smiley la noi pe terasă, am stat de vorbă cu el și mi-a plăcut mult. Replicile pe care i le-a dat el Laurei, când i-a zis să se căsătorească, nu mi-au plăcut însă. A zis că el nu se însoară, adică nu face căsătorie și să rămână așa. Laura a zis că nu e creștinește să rămână o viață așa, până când el o să vrea să facă o căsătorie. Și apoi, Smiley ținea mult la publicitate și bani. Nu degeaba este printre primii cei mai bogați artiști. E locul întâi printre ei. Să îi fie de bine!”, a zis bunica Laurei într-o emisiune. 

„Mamă, a plâns Smiley după Laura”

Tot bunica Maria a povestit cum Smiley ar fi vrut să se împace cu Laura, dar aceasta din urmă l-a părăsit și l-a lăsat cu inima frântă. De aceea, cântărețul ar fi plâns mult după ea.

„Când a venit Smiley acasă a găsit casa goală. El a venit și a căutat-o și ea i-a spus: «Rămânem prieteni, atât, gata». A treia seară, el a venit și a cântat aici, într-o discotecă în Păcurari. Acolo a fost și nepotul meu, care mi-a zis: «După concert ne-am dus undeva și Smiley a cumpărat 5 sticle de whisky și ne-a îmbătat pe toți, numai el nu a băut. Și m-a rugat: «Laura, vorbește cu Laura să se împace cu mine. Te rog, vorbește cu ea!» Mamă, a plâns Smiley după Laura! Atunci a intervenit Cosmin (n.r. – Curticăpean) și s-a căsătorit cu Laura. Care era deja fanul ei”, a mai declarat bunica Laurei Cosoi. 

După acest episod, actrița l-a întâlnit pe Cosmin Curticăpean, cel cu care s-a și căsătorit în 2015. În 2018, Laura Cosoi a devenit mamă pentru prima dată și a adus-o pe lume pe Rita.

De câțiva ani, Smiley trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Gina Pistol. Cei doi și-au ținut relația cât se poate de discretă, iar în acest an au devenit părinți pentru prima dată.

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba