SportStiri

Ionuț Chirilă a revenit oficial în Liga 1!. De ce nu a cerut transferuri și ce pariu și-a propus.

Ionuţ Chirilă (55 de ani) a semnat în seara aceasta cu Academica Clinceni, la capătul mai multor zile de negocieri continue.

Tehnicianul, care revine în Liga 1 după patru ani, a spus ce planuri are cu gruparea din Ilfov. Marți, la ora 10:00, Ionuț Chirilă va fi prezentat în cadrul unei conferințe de presă.

Ionuț Chirilă a semnat cu Academica Clinceni! ”Filosofia câștigătoare de joc se face în 6 luni!”

”Dacă nu credeam în mine, în băieți, în proiect, nu semnan și nu mă înhămam să preiau o echipă care are doar două puncte după 8 etape. Dar, nimeni să nu fie în pielea mea. Trebuie salvată Academica!”, a spus Ionuț Chirilă, în exclusivitate pentru digisport.ro.

Chestionat ce obiectiv și-a propus și unde se vede cu echipa din Clinceni la finalul acestui sezon, Chirilă a replicat:

”Trebuie să facem un mix între jucătorii tineri și cei cu experiență, pentru că doar așa se întorc banii la club. Trebuie să formăm, să dezvoltăm jucători de 22-23 de ani, care să reprezinte ținte pentru cluburile mari sau, de ce nu, pentru cele din străinătate. 

Forța colectivă a echipei constă în îmbinarea talentului jucătorilor tineri, cu dorința lor de afirmare și randamentul celor cu experiență”, ne-a mai spus Chirilă.

Ionuț Chirilă nu a cerut transferuri la Clinceni și a explicat și de ce. Oricum, până la perioada de mercato, din iarnă, în Liga 1 mai pot fi legitimați doar jucători liber de contract.

”Filosofia câștigătoare de joc se face în șase luni. N-am cerut transferuri pentru că valoarea unui antrenor constă în știința de a pune în valoare calitățile jucătorilor din lot. Vreau să fac o echipă care să fie respectată în Liga 1”, a mai spus Ionuț Chirilă, pentru digisport.ro.

Sursa: digisport.ro

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba