SportStiri

”E alt om, s-a întâmplat ceva în mintea lui!”. Transformarea totală a fotbalistului care l-a refuzat pe Gigi Becali.

Gigi Becali (63 de ani) a transferat la FCSB, de când l-a numit antrenor pe Edi Iordănescu, pe Claudiu Keșeru, Valentin Gheorghe și pe Constantin Budescu, dar finanțatorul și-a mai dorit un jucător, cerut de altfel și de antrenor.

Milionarul din Pipera și l-a dorit la echipă și pe Hervin Ongenda (26 de ani_, după ce a remarcat schimbarea în bine a mijlocașului francez. 

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a ajuns rapid la un consens cu Becali, numai că Ongenda a spus ”pas”. Fotbalistul și-a motivat decizia prin faptul că nu a putut trece peste jignirile pe care Gigi Becali i le-a adus în trecut.

”Să devină ce vrea el să fie!”. Hervin Ongenda, lăudat de Valeriu Iftime

Ongenda a preferat să rămână la Botoșani iar evoluțiile sale încântă publicul de acolo, dar nu numai.

”Ongenda e alt om de vreo lună. Poate că s-a întâmplat ceva în mintea lui, să devină ce vrea el să fie. Echipa îl prețuiește aici, sper să prindă un transfer pe bani mulți”, a spus Iftime, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT găzduită de emisiunea Liga Digisport.

Chestionat dacă mai sunt șanse să ajungă la FCSB, eventual în proxima perioadă de mercato, cea de iarnă, Iftime a replicat: 

”În România nu rămâne, sigur! Eu îl susțin 100%. E un copil minunat», a mai spus Iftime, la Digi Sport.

Sursa: Digisport.ro

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba