MuzicaStiri

Cum s-au îmbrăcat artiştii la Premiile MTV VMA 2021

Madonna

Anul acesta s-au împlinit 37 de ani de la prima gală MTV VMA, iar Madonna a deschis seara Premiilor VMA, așa cum a făcut-o și-n 1984, când a marcat momentul cântând „Like A Virgin”. 

Ciara

Rochia de la Tom Ford este un vis împlinit pentru Ciara, care a declarat că și-a dorit să îmbrace această ținută încă de când a văzut-o prima dată pe catwalk, însă atunci era însărcinată cu fiul ei, Win. Așteptarea a meritat pentru că îi vine divin.

Rita Ora

Rita Ora a purtat o interesănțenie, care se vrea interesantă, dar nu prea e, semnată Vera Wang.

Kim Petras

Nimeni n-a auzit de Kim Petras, dar cumva a reușit ca numele ei să fie buzele tuturor datorită ținutei atipice pe care a purtat-o la MTV VMAS 2021. Outfitul este semnat de Richard Quinn.

Avril Lavigne

Avril Lavigne face parte din categoria vedetelor care au găsit elixirul tinereții veșnice. Outfitul o reprezintă în totalitate și ne aduce aminte de vremurile bune, în care cântam  HeyheyyouyouI don’t like your girlfriend / No way, no way, I think you need a new one. Ținuta este semnată de Area.

Cyndi Lauper

Cyndi Lauper face și ea parte din categoria veteranelor (vezi Madonna), care și-a început cariera odată cu premiile MTV VMA. Artista a fost cea care a anunțat câștigătorul serii la categoria „Best Pop”.

Alicia Keys

Alicia Keys a purtat un soi de bomber jacket gogoșar împreună cu un overall negru și o pereche de cizme din piele întoarsă, accesorizată cu un colier statement pe care scria KEYS. Ținuta a fost de la Louis Vuitton.

Normani

Normani a ales niște piese deconstruite, care să-i pună în valoare corpul bine lucrat. Albul optic a contrastat bine cu pielea frumoasei cântărețe. Outfitul a fost asigurat de Patryc Japagas.

Billie Eilish

Billie Eilish pare că s-a întors la ținutele largi, care i-au consacrat stilul. Să vedem cât va ține perioada asta.

Travis Barker

Travis Barker și-a făcut pentru prima dată apariția la un eveniment împreună cu noua lui iubită, Kourtney Kardashian. Cei doi au ales ținute matchy matchy, cum o fac aproape de fiecare dată.

Camila Cabello

Camila Cabello a purtat o creație Alexis Mabille Couture. Rochia ne duce cu gândul la Marilyn Monroe în rolul lui Lorelei Lee din faimoasa scenă în care artista cântă «Diamonds Are a Girl’s Best Friend».

Lil Nas X

Lil Nas X, așa cum ne-a obșinuit. Îmbrăcat tot în Versace

Olivia Rodrigo

Și Olivia Rodrigo a optat pentru Versace, însă rochia ei face parte din Atelierul Vintage Versace.

Doja Cat

Doja Cat a fost gazda Premiilor MTV VMA 2021 și a purtat Andreas Kronthaler pentru casa de modă Vivienne Westwood.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez n-a purtat nimic spectaculos, însă simpla ei prezență la MTV VMA 2021 a fost o surpriză pentru toată lumea deoarece artista a venit pe neașteptate din vacanța de la Veneția cu iubitul ei. Artista a prezentat câștigătorul serii la categoria cel mai bun cântec al anului.

Justin Bieber

Justin Bieber a fost cel mai premiat artist al serii la MTV VMA 2021 și a venit îmbrăcat cel mai casual. Dandy, relaxat, viața e frumoasă alături de Hailey Bieber.

Ceremonia MTV VMAs 2021 a avut loc duminică, 12 septembrie.
Justin Bieber a câștigat premiile artistul anului și cel mai bun cântec pop, în timp ce Olivia Rodrigo a câștigat premiul Cântecul anului, iar Lil Nas X a primit râvnitul premiu Video of the Year.

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba