StiriTehnologie

Spotify introduce o nouă funcție care îți adaugă automat în playlist melodii recomandate

În ultima perioadă, Spotify pare că nu se mai satură să le ofere utilizatorilor tot felul de gimmick-uri mai mult sau mai puțin interesante. Trecând peste controversele privind AI-ul care te măsoară din cap până în picioarele inimii și până în adâncul vocii și al vârstei, Spotify a început să adauge o funcție simpatică pentru utilizatorii Premium.

Este vorba despre Enhance, un mic artificiu destinat celor cărora le place să-și actualizeze constant playlist-urile preferate. În esență, algoritmul din spatele Enhance îți va adăuga automat piese recomandate/asemănătoare în playlist-ul respectiv.

Enhance este foarte ușor de utilizat. Un buton pentru activarea funcției va fi afișat deasupra fiecăuri playlist. Dacă activezi opțiunea, Spotify îți va adăuga în acesta piese recomandate, bazate pe selecțiile pe care le ai deja în playlist. Astfel, la fiecare două piese din playlist va fi adăugată o recomandare de la Spotify, pentru un total de 30 de recomandări.

Dacă îți plac sugestiile respective, poți apăsa butonul „+” pentru a adăuga permanent melodiile, îmbogățindu-ți playlist-ul. Spotify a început să introducă Enhance pe dispozitivele iOS și Android în 40 de țări. În cursul acestei luni, utilizatori din Statele Unite, Canada, Mexic, Australia, Noua Zeelandă, Brazilia și Europa se vor putea bucura de sugestiile algoritmului. Ca utilizator obsesiv de Spotify, Enhance mi-a stârnit curiozitatea, mai ales pentru că mă simt foarte vinovat atunci când descopăr o piesă excepțională dar îmi este prea lene să deschid telefonul și să o adaug manual într-unul din zecile mele de playlist-uri. *sigh*.

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba