MondeneStiri

Luptătorul Cătălin Moroșanu (37 de ani) ar fi rămas din nou fără permis, după ce ar fi depășit viteza legală.

Deși și-a recuperat recent permisul, acesta ar fi fost prins de polițiștii rutieri din Buzău circulând cu 154 km/h pe oră, deși limita legală era de 100 km/h, potrivit news.ro.

Cătălin Moroșanu a rămas fără permis

„Cu cea mai mare viteză – 154 km/h – a fost înregistrat de aparatele radar, autovehiculul unui bărbat de 37 de ani, din Galaţi, ce rula pe DN2 E85, în afara localităţii Limpeziş«, precizează IPJ Buzău, potrivit sursei citate.

Moroșanu ar fi fost la volanul unui Mercedes când a fost oprit de Poliția Rutieră. Acesta a primit o amendă de 1.305 lei și a rămas fără permis pentru 90 de zile.

Moroșanu a fost prins băut la volan și a rămas fără permis în aprilie

Și în aprilie Moroșanu a avut probleme.  Atunci a fost prin băut la volan de Poliția Capitalei pe Bulevardul Dacia din București.

Moroșanu a fost oprit de un echipaj al Poliției Rutiere, pentru un control de rutină. În momentul în care a fost testat cu aparatul alcooltest, acesta a arătat o alcoolemie de 0,04 mg de alcool pur în aerul exprimat. 

Atunci, luptătorul a rămas fără permis pentru trei luni și a primit o amendă de 1305 lei, iar acesta nu a contestat sancțiunile. 

Moroșanu a fost lăsat fără permis și în 2017, când a depășit cu peste 50 km/h viteza în județul Vaslui.

Cătălin Moroșanu, consilier județean la Galați. Ce avere are luptătorul.

Cătălin Moroșanu a făcut o schimbare bruscă în carieră. A luptat ultima dată pe 6 iunie 2019, când l-a învins pe britanicul Daniel Sam, într-o gală organizată la Cluj. Sportivul a profitat de notorietatea câștigată și s-a orientat către viața de televiziune. A apărut în emisiuni la cele mai importante televiziuni generaliste, Antena 1, Pro TV, iar acum la Kanal D. Conform celei mai recente declarații de avere,

 Moroșanu a obținut 70.000 de euro din contracte TV, în perioada 2019-2020. ătălin Moroșanu a fost primul pe lista PNL pentru Consiliul Județean Galați. În aceeași declarație de avere este stipulată suma de 3.845 de lei/lună, obținută prin prisma acestei funcții. Moroșanu deține un apartament cu 3 camere în Iași, o casă în Miroslava și un automobil de lux.

Sursa: gsp.ro

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba