Sport

Macedonia de Nord – România » Meci crucial pentru „tricolori” la Skopje. Echipele anticipate.

Macedonia de Nord și România se întâlnesc în această seară într-un meci contând pentru etapa 6 a preliminariilor europene pentru Cupa Mondială din 2022. Partida va începe la ora 21:45 și va putea fi urmărită în direct la TV pe Pro TV..

Macedonia de Nord – România, echipele anunțate.

Macedonia de Nord: Dimitrievski – Ristovski, Velkovski, Musliu, Alioski – Spirovski, Bardhi, Elmas – Kostadinov, Ristovski, Churlinov 
Rezerve: Iliev, Siskovski, Todoroski, Ashkovski, Ristevski, Serafimov, Trajkovski, Zajkov, Atanasov, Avramovski, Jahovici, Miovski 
Selecționer: Blagoja Milevski

România: Niță – Rațiu, Chiricheș, Nedelcearu, Camora – Cicâldău, Nedelcu, Stanciu – Cordea, Man, Sorescu 
Rezerve: A. Vlad, Cr. Manea, Ghiță, A. Rus, Toșca, R. Marin, M. Marin, D. Olaru, Markovic 
Selecționer: Mirel Rădoi

Stadion: National Arena „Todor Proeski” (Skopje) 
Arbitru: Antonio Mateu Lahoz. Asistenți: Pau Cebrian Devis, Roberto del Palomar (toți din Spania)

Ce a declarat Mirel Rădoi înainte de meciul cu Macedonia de Nord 

  • „Cred că vor fi două partide diferite, cea de mâine va fi mult mai grea decât turul. Au schimbat antrenorul, sistemul de joc, sunt mult mai agresivi fără minge și mult mai rapizi pe tranziția pozitivă. În plus, calitatea individuală a lor face din Macedonia de Nord o echipă foarte bună în posesie.
  • Macedonia de Nord are jucători reprezentativi, precum Elmas, Bardhi. Îmi place că fiecare jucător se pune în slujba echipei, este o echipă mult mai periculoasă decât cea pe care am întâlnit-o la București. Probabil că venirea noului antrenor a fost un avantaj, acum fiecare jucător vrea să demonstreze că merită să fie titular.
  • Sunt sigur că mâine vor juca 4-3-3, cu presing foarte sus, ultraofensiv, dar trebuie să vedem și starea gazonului, care ne poate dezavantaja, precum și spațiile din apărare”.

Meciul cu România va avea o semnificație aparte, dar și celelalte 4 jocuri rămase vor fi importante. Trebuie să uităm ce s-a întâmplat în Islanda. Gândurile noastre se îndreaptă acum către meciul cu România.

Într-adevăr, va fi dificil să trecem peste criza de la Reykjavik. Cu Islanda a fost un picaj psihologic. Altfel, ca joc, am fost aproape perfecți! Jucăm un fotbal bun, tactic și agresiv, cu multă mișcare.

România e o trupă solidă, compusă din jucători cu calitate. Dar nu ne e frică de cineva anume, suntem concentrați pe ce trebuie să facem în teren.

Blagoja Milevski, selecționer Macedonia de Nord 

Macedonia de Nord – România » Gazonul e praf!

Partida Macedonia – România, capitală pentru cursa spre locul 2 în grupă, se va disputa pe un teren deplorabil! Echipa Gazetei a inspectat stadionul Tose Proeski Arena din Skopje și a constatat că suprafața de joc este denivelată și plină de smocuri. În fața porții iarba este tocită, doar pământ!

Administratorul arenei a precizat că suprafața este deteriorată din cauza numeroaselor meciuri găzduite în ultima perioadă.

„Aici joacă echipa națională, Vardar Skopje și FK Rabotnicki. S-au jucat multe partide aici, în preliminarii, în campionat și în cupele europene. În aceste condiții, oricât ne-am strădui, este imposibil ca gazonul să fie perfect. N-are cum!”, a declarat pentru GSP responsabilul cu întreținerea suprafeței de joc de pe cel mai mare stadion din Macedonia.

Jurnaliștii locali acuză federația și consideră că terenul prost i-ar putea deavantaja pe fotbaliștii gazdă, obligați să construiască și să atace pentru a câștiga. Singura lor variantă pentru a continua cursa pentru calificarea la baraj.

La partidă sunt așteptați 3.000 de spectatori, ceea ce reprezintă circa 10% din capacitatea stadionului. Prețul unui bilet este 300 denari (5 euro). Prezența fanilor este limitată în conformitate cu măsurile stabilite pentru protecția împotriva coronavirusului și protocolul UEFA.

Sura: gsp.ro

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba