StiriTehnologie

Samsung îți trasformă Galaxy Watch 4 într-o stație Walkie Talkie

Galaxy Watch 4 și Watch 4 Classic și-au făcut deja apariția, fiind primele smartwatch-uri care beneficiază de noul Wear OS 3. Asta înseamnă mai multe funcții și mai multă versatilitate, atât pentru utilizatorii obișnuiți, cât și pentru dezvoltatori.

Cu această ocazie, Samsung a ales să extindă capabilitățile celor două modele și să introducă o aplicație interesantă, care să te facă să vorbești cu ceasul. Ei, nu neapărat să vorbești cu ceasul, ci să poți vorbi cu interlocutorul tău, aflat la celălalt capăt al „firului” folosindu-te de ceas.

Este vorba despre Walkie Talkie și, așa cum spune și numele, al tău Galaxy Watch 4 va deveni un soi de stație prin care vei putea comunica în sistem push-to-talk. Aplicația le oferă utilizatorilor posibilitatea de a crea canale și de a participa la conversații cu cei din lista lor de contacte. Cei cu care dorești să vorbești în acest mod vor trebui să dețină la rândul lor un Galaxy Watch 4. Bineînțeles, fiind o aplicație oficială, vei avea nevoie de un cont Samsung pentru a utiliza Walkie Talkie.

Samsung nu a detaliat întregul spectru de posibilități oferite de noua aplicație, însă garantează un mediu de comunicare rapid și flexibil. Dezvoltatorul recomandă ca, la prima utilizare Walkie Talkie, ceasul să fie conectat la telefon. Asta ne indică ideea că Galaxy Watch 4 va putea funcționa independent odată ce aplicația și dispozitivele sunt calibrate. Softul poate solicita acces și la locație în vederea localizării prin Bluetooth a contactelor aflate în apropiere.

Ce-i drept, să vorbești cu ceasul pare puțin ciudat dacă nu te afli pe platourile de filmare de la Men In Black sau Mission Impossible, dar parcă e mai ușor decât să scoți telefonul, nu? Sau poate e mai puțin jenant să scoți telefonul, cine știe?

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba