SportStiri

Manchester United a dezvăluit numărul pe care îl va purta Cristiano Ronaldo!.

Cristiano Ronaldo (36 de ani) va purta tricoul cu numărul 7 la Manchester United.

Manchester United a depășit problemele de ordin administrativ și a făcut anunțul așteptat de toți fanii. Cristiano Ronaldo va purta tricoul legendar cu numărul 7 în acest sezon.

Edinson Cavani a renunțat și va prelua numărul 21, rămas vacant după transferul lui Daniel James la Leeds.

Nu eram sigur că voi putea purta din nou numărul 7. Vreau să-i mulțumesc foarte mult lui Edinson Cavani pentru acest gest incredibil!. – Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, noul număr 7 la Manchester United

Numărul 7 are o însemnătate specială la Manchester United. A fost purtat de-a lungul anilor de George Best, Bryan Robson, Eric Cantona sau David Beckham.

În precedenta aventură pe „Old Trafford”, între 2003 și 2009, Ronaldo a dus mai departe legenda.

Cifrele mutării lui Cristiano Ronaldo la Manchester United

Manchester United l-a transferat pe Cristiano Ronaldo de la Juventus, în schimbul sumei de 15 milioane de euro. Ar mai putea plăti 8 milioane, în funcție de performanțele portughezului. Cristiano a semnat un contract valabil două sezoane, cu posibilitate de prelungire pentru încă unul.

Conform britanicilor de la Mirror, Ronaldo ar urma să câștige 31 de milioane de euro în fiecare sezon petrecut pe „Old Trafford”. Cvintuplul câștigător al Balonului de Aur a renunțat la 6 milioane de euro, în comparație cu remunerație pe care o încasa în Italia, la Juventus.

Manchester United este un club care a avut mereu un loc special în inima mea, și am fost copleșit de toate mesajele pe care le-am primit din momentul anunțului făcut vineri.

Abia aștept să joc pe Old Trafford în fața unui stadion plin și să mă revăd cu fanii. Aștept cu nerăbdare să mă alătur lotului după meciurile pe care le voi juca la echipa națională și sper să avem un sezon plin de succese împreună
– Cristiano Ronaldo, prima declarație după semnarea contractului cu Manchester United

Sursa: gsp.ro

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba