SportStiri

Dinamo s-a pus pe făcut transferuri! După revenirea lui Torje, „câinii” aduc un jucător format de Marseille.

Iuliu Mureșan dorește să îi întărească lotul lui Dario Bonetti. 

Marți, Dinamo a primit, în sfârșit, o veste bună. Clubul din Ștefan cel Mare a avut câștig de cauză la TAS și i s-a dat dreptul să transfere jucători, după cum sport.ro a anunțat în exclusivitate. 

Pe lângă înregistrările lui Constantin Nica (28 ani) și Cătălin Țîră (27 ani), Iuliu Mureșan a mai făcut o repatriere și i l-a adus la echipă pe Gabriel Torje (31 ani). 

Însă, „câinii” au mai pus ochii pe un jucător care a fost la CFR Cluj, ca în cazul lui Mirko Ivanovski (31 ani). Potrivit sport.ro, la Dinamo ar urma să ajungă liber de contract Najib Ammari (29 ani). Mijlocașul ofensiv a jucat pentru clujeni în sezonul 2013-2014, unde a bifat cinci meciuri în Liga 1, urmând să mai prindă 18 meciuri în primul eșalon pentru Dunărea Călărași (17) și Viitorul Constanța (1).

Ammari, de la Marseille în Liga 1 
 

Ammari este format de Olympique de Marseille, dar nu a apucat să joace niciun meci pentru prima echipă. De-a lungul carierei, algerianul a mai evoluat pentru Rouen, Chernomorets Burgas, Levski Sofia, Latina, Virtus Entella, Spezia, Damac și Viterbese, unde a jucat trei meciuri în ultimul sezon de Serie C. 

Sursa: sport.ro

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba