SportStiri

«Acesta ne este nivelul, asta e diferența». Edi Iordănescu, analiză la cald despre umilința cu CFR Cluj.

FCSB a pierdut în deplasare cu CFR Cluj, fiind umilită cu 1-4 de campioana României.

Edi Iordănescu a făcut o analiză la cald după partida pierdută cu CFR Cluj, 1-4, explicând care este situația de la echipa pe care o antrenează și ce ar trebui să se schimbe pentru a putea spera să intre în lupta pentru titlu. 

«E o partidă pierdută la un scor greu de digerat. Felicit adversarul, nu întâmplător e campioana României. Și-au arătat valoarea, au gestionat foarte bine ultimele evenimente. În numele echipei le cer scuze suporterilor. Trebuie să înțeleagă lumea că acesta ne este nivelul, aceasta este diferența.

Este foarte greu să ne gândim la titlu dacă nu conștientizăm că acesta ne este nivelul. Greșeli foarte multe de poarta noastră, în repriza a doua ne-am pierdut capul… lipsă de experiență. Avem nevoie să ne acoperim, echipa a pierdut jucători importanți. 

Aprecieri individuale îmi este greu să fac, vom face o analiză. Lipsa experienței se vede, adversarul ne-a marcat fără să construiască, am pierdut multe mingi. Personal știam la ce mă așteptam. 

Keșeru este unul dintre cei care vin să ne ajute. Este un jucător puternic, avem nevoie de forță. Nu e suficient profilul de joc numai cu mingea, trebuie să poți câștiga și duelurile fizice. «, au fost declarațiile lui Edi Iordănescu la finalul partidei. 

Sursa: sport.ro

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba