SportStiri

Și moldovenii sunt peste noi!. Sheriff Tiraspol produce surpriza deceniului și se califică în grupele UEFA Champions League.

Moldova va avea o reprezentană în grupele Champions League.

În timp ce echipele românești se chinuie, din 2013, să revină în grupele Champions League, Sheriff Tiraspol a reușit una dintre cele mai mari surprize din fotbalul modern și a ajuns în grupele Champions League.

Pentru prima oară în istorie, Republica Moldova va fi reprezentată în grupele Champions League. După ce a trecut de Teuta, Alashkert și Steaua Roșie Belgrad, Sheriff Tiraspol a dat, în playoff-ul Champions League de Dinamo Zagreb, care le-a eliminat pe Valur, Omnia Nicosia și Legia Varșovia.

Calificarea lui Sheriff Tiraspol a fost rezolvată încă din meciul tur. Campioana Republicii Moldova a trecut cu 3-0, în urmă cu o săptămână, de campioana Croației, deși era văzută drept echipă net inferioară adversarei ei.

Echipa din Tiraspol a marcat atunci de două ori prin Adama Traore, în minutele 45 și 80, dar și prin Dimitrios Kolovos, în minutul 54. În echipa de start a moldovenilor a fost un singur jucător din țara lor, și 10 stranieri.

În retur, Sheriff Tiraspol a reușit să păstreze rezultatul, meciul dintre ei și Dinamo Zagreb terminându-se cu scorul de 0-0. Astfel că Sheriff Tiraspol va juca în grupele ligii, iar la Tiraspol, oraș aflat la granița cu Rusia, ar putea ajunge jucători precum Leo Messi, Cristiano Ronaldo, Kevin de Bruyne, Robert Lewandowski sau Antoine Griezzman.

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba