SportStiri

Ilie Năstase, nemilos cu Talpan: „Era bine când avea contracte cu Becali? A ajuns un colonel să dirijeze generalii!”.

Ilie Năstase (75 de ani), primul număr unu din istoria ATP, general-maior în Armata Română și un stelist înnăscut, l-a atacat în această dimineață pe Florin Talpan, juristul CSA Steaua. 

De unde a pornit totul? Cel poreclit Nasty a discutat despre situația stadionului din Ghencea, acolo unde FCSB a primit interzis din partea reprezentanților CSA. Fostul mare jucător de tenis consideră că FCSB, dar și alte echipe, ar trebui să primească undă verde pentru a-și disputa meciurile în „bijuteria” de 30.000 de locuri construită din bani publici. 

Ilie Năstase: „Am ajuns ca un colonel să dirijeze niște generali”

„Am fost pe Ghencea. Acolo trebuie să joace oricine plătește. Să joace acolo cine vrea. E un stadion pentru toată lumea, nu doar pentru Armată! 

La noi, fără conflicte nu se poate trăi bine. Am ajuns ca un colonel (n.r. – Talpan) să dirijeze niște generali și un ministru al apărării. Când avea contracte cu Gigi Becali, era bine. Nu am prietenii cu Becali, dar a băgat bani și merită respectat”, a declarat Ilie Năstase, în direct la Pro X. 

Ilie Năstase salută numirea lui Edi Iordănescu la FCSB: „Trebuie să dea milităria jos din pod”

Ilie Năstase a comentat inclusiv numirea lui Edi Iordănescu pe banca celor de la FCSB.

„Numirea lui e un lucru bun. Discută cu tatăl lui și e bine. Poate că Becali nu se va mai implica. Edi e un antrenor bun, trebuie să dea milităria jos din pod. Trebuia făcut acest lucru încă de la începutul campionatului, dar poate nu e prea târziu nici acum.

Ilie Năstase s-a aflat pe locul 1 ATP în 1972 și 1973, are 58 de titluri la simplu, printre care și US Open 1972 și Roland Garros 1973. Are în palmares și patru trofee în Turneul Campionilor (1971, 1972, 1973 și 1975).

Sursa: gsp.ro

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba