SportStiri

E gata!. La ce oră a semnat Edi Iordănescu cu FCSB, miercuri, dis-de-dimineață. Detaliile contractului.

Edi Iordănescu va primi un salariu de 20.000 de euro pe lună la FCSB.

Gigi Becali și-a ales antrenorul capabil să îi aducă titlul. Finanțatorul FCSB-ului a renunțat la Dinu Todoran și l-a instalat pe banca tehnică miercuri dimineață pe Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a semnat cu FCSB miercuri, la ora 6:48

Din informațiile sport.ro, Edi Iordănescu a semnat cu FCSB un contract valabil pe un an, miercuri, la ora 6:48, după ce negocierile dintre cele două părți au durat toată noaptea.

Dacă va câștiga campionatul, fostul antrenor de la CFR va primi o primă de 100.000 de euro, iar dacă va intra în grupele Champions League, va primi încă 100.000 de euro.

S-a negociat toată noaptea cu fostul antrenor de la CFR Cluj, iar sursele sport.ro spun că tehnicianul bucureștean a fost cel mai greu de convins pentru Gigi Becali. 

Becali vrea «dictatura militară»!

Astfel, la cum cum a anunțat ieri pentru știrile PRO TV și sport.ro, Gigi Becali și-a ales un nou antrenor care să conducă echipa, finanțatorul FCSB urmând să facă un pas în spate. Motivul principal invocat de finanțatorul FCSB-ului în alegerea tehnicianului care a câștigat sezonul trecut tilul cu CFR Cluj este „dictatura militară” pe care o vrea la clubul pe care îl patronează. 

Iordănescu i-a fixat și niște clauze lui Becali pentru a veni la FCSB. Dacă omul de afaceri se va implica, încercând să îi dicteze primul 11 sau schimbările, antrenorul va fi despăgubit cu 500.000 de euro!

Noul tehnician va efectua primul antrenament cu jucătorii echipei roș-albastre miercuri.

Sursa: sport.ro

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba