MuzicaStiri

Irina Rimes a împlinit visul unui fan – «Și azi e un altfel de ieri», o poezie primită pe Instagram, a devenit piesă

Irina Rimes i-a făcut o bucurie enormă unui fan punând pe muzică niște versuri scrise de el. Poezia "Și azi e un altfel de ieri" a inspirat-o pe artistă să scrie o linie melodică, astfel luând naștere o nouă piesă, ce va fi ascultată în curând de publicul larg. Cântecul semnat de acest textier debutant se va regăsi pe albumul "Acasă", noul disc al Irinei.

Apreciată pentru versurile sale poetice, Irina Rimes are parte de fani ce nu doar îi iubesc lirica, ci îi și urmează exemplul. Artista a primit în urmă cu ceva timp o poezie, făcându-i-se timida propunere de a încerca, dacă i se pare potrivit, să pună acest text pe muzică. Fanul ce i-a trimis versurile respective nu și-a dezvăluit identitatea, semnându-se A.C. Poeziei i-a dat titlul «Și azi e un altfel de ieri», păstrat de Irina și pentru piesa pe care urma să o compună luni mai târziu.


Zilele trecute, mesajul trimis de A.C. a fost împărtășit de Irina celor ce o urmăresc pe Instagram, în speranța că îl va găsi pe autorul poeziei, pentru a-i ceda drepturile de textier.

«Am postat și ieri și postez și astăzi acest Insta Story, în care vă rog să mă ajutați să găsesc autorul piesei «Și azi e un altfel de ieri». Istoria pe scurt este următoarea: am primit o poezie pe Instagram, care mi-a plăcut foarte mult. Am transformat-o într-o piesă, dar nu găsesc autorul acestei piese, pentru că nu mai găsesc mesajul pe Instagram. O să postez încă o dată poezia. Autorul s-a semnat A.C. Tare sper să-l găsim până luni. Ăsta e deadline-ul», a detaliat Irina pe Insta Story, publicând și textul poeziei primite în urmă cu mai bine de un an, respectiv pe 17 iulie 2020.

Versurile poeziei «Și azi e un altfel de ieri»
Versurile poeziei «Și azi e un altfel de ieri» │ FOTO: Instagram Irina Rimes
Versurile poeziei «Și azi e un altfel de ieri» │ FOTO: Instagram Irina Rimes

La doar câteva ore de la postarea acestui mesaj, pe care Irina îl mai transmisese prin intermediul unor Insta Stories, autorul poeziei a fost identificat și scos din anonimat. Extrem de bucuroasă, artista i-a spus lui Ștefan că visul său a devenit realitate. «Ura, l-am găsit! Te vom contacta, Ștefan, pentru a discuta despre piesă», a anunțat Irina.

Reacția lui nu a întârziat să apară. Fanul Irinei devenit textier, ce postează pe Instagram sub pseudonimul Cronicarul, a publicat o nouă poezie, alături de un mesaj de mulțumire

«Pentru că azi s-a întâmplat ceva ce m-a lăsat fără cuvinte… mă voi exprima așa cum știu eu mai bine, cu alte versuri decât cele care mi-au îndeplinit un vis

Tot pe Insta Stories, Irina a dezvăluit că piesa «Și azi e un altfel de ieri» se va regăsi pe viitorul ei album, «Acasă». Data lansării acestui material nu a fost încă anunțată, deși artista a mai vorbit despre acest LP și în emisiunea lui Măruță, dar și într-o postare de pe Instagram din luna ianuarie.

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba