MuzicaStiri

Copilul adoptat de Eminem a anunţat pe TikTok că este non-binar

Copilul adoptat de Eminem, în vârstă de 19 ani, a anunțat pe TikTok recent că este non-binar.

Stevie, cunoscut înainte ca Whitney, a fost adoptat de rapper în 2005, atunci când el s-a împăcat pentru o scurtă perioadă cu Kim Scott.

Într-un video postat pe rețeaua socială, Stevie prezintă fanilor tranziția prin care a trecut și cum a ajuns să nu se mai simtă confortabil într-o singură categorie de gen, „bărbat” sau „femeie.”

El i-a rugat pe cei din jur să i se adreseze cu „ei/el/ea”, iar la capitolul sexualitate a adăugat „genderfluid” și „bi.”

„Urmăriți-mă cum devin din ce în ce mai confortabil cu mine. Întotdeauna în creștere și schimbare”, a notat Stevea în dreptul clipului de pe TikTok.

Mama lui Stevie, Kim, s-a căsătorit cu Eminem în 1999, dar au divorțat destul de urât la doi ani distanță. S-au căsătorit din nou în ianuarie 2006, dar s-au despărțit la câteva luni distanță. Relația lor, cât și succesul lui Eminem, au inspirat filmul „8 Mile.”

Recent, Kim a încercat să se sinucidă, din cauza unor probleme personale. Stevie nu este copilul biologic al artistului, dar el a fost alături de ea încă de la adopție.

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba