RomaniaStiri

A vrut să pozeze sexy la malul mării, dar la final toți au râs de ea.

A vrut să pozeze sexy la malul mării, dar la final toți au râs de ea

Un nou trend face furori pe TikTok. Tot mai multe tinere se filmează în timp ce fac un dans senzual pe malul mării, apoi se pun în genunchi, după care pe spate, chiar printre valuri.

O variantă mai puțin reușită a fost filmată de tânăra din imagini care a vrut și ea să ia parte din acest trend. Și-a pus prietenele să o filmeze, a dat drumul la piesă, a executat dansul lasciv, însă finalul i-a făcut pe toți cei de pe plajă să râdă de ea. N-a luat în considerare că valurile sunt mai mari decât ea, astfel că a fost luată pe sus de apă.

Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare și au stârnit hohote de râs.

Cine este tânăra din Iași care a cucerit TikTok-ul

Aplicația TikTok face furori și în România de aproximativ un an. Platforma a avut o expansiune rapidă odată cu începutul pandemiei de coronavirus. Tinerii fac filmulețe amuzante pe care le urcă apoi în văzul tuturor. Tot acolo sunt văzute și cele mai „păcătoase” fete, care mai de care mai sexy și mai provocatoare.

Una dintre preferatele publicului românesc este Georgiana Maria, originară din Iași, în vârstă de 22 de ani, tânăra știe cum să își țină fanii cu sufletul la gură, adoptând un stil provocator, dar totodată „cuminte”, punând în contrast chipul angelic și părul prins în codițe, cu mișcările lascive și sexy pe care le are.

Tânăra moldoveancă sucește mințile dintr-o privire, iar acest atu îl folosește, constructiv, în a se dezvolta din punct de vedere financiar. Astfel că bruneta s-a orientat rapid către un job promițător care să-i aducă bani cu „lopata”. OnlyFans este aplicația pe care ea postează poze indecente, iar oamenii plătesc să le vadă. Georgiana Maria are mii de abonați pe platforma respectivă, care îi aduc venituri considerabile. Recent, tânăra din Iași a fost plecată într-o vacanță, în Egipt.

Sursa: stiriromania.ro

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba