MondeneStiri

Antonia a vorbit deschis despre lupta ei cu anxietatea: „Îmi fac griji că nu fac totul bine, iar anxietatea preia controlul”

Și Antonia e un om ca noi toți

De unde a pornit lupta Antoniei cu anxietatea

Dincolo de cariera ei de succes și de viața personală cu Alex Velea, Antonia e un om ca oricare dintre noi. Cu frici și neliniști. Dar și cu episoade de anxietate. Lucru despre care a vorbit recent. Iar dezvăluirile ei au pornit de la atenția pe care o poartă copiiilor.

„Este greu să fii mamă pentru trei copii, de vârste diferite și stadii diferite…. în special pentru că trebuie să fiu părinte de la distanță pentru unul dintre copiii mei. Și, da, îmi fac griji că nu fac totul bine, iar anxietatea preia controlul”, a scris Antonia pe Instagram. 

Îi e greu să fie părinte la distanță

Aceeași idee a detaliat-o și pentru revista VIVA!, acolo unde a arătat ce simte vizavi de Maya, fiica pe care o are cu fostul soț, Vicenzo Castellano.

„Că nu sunt o mamă suficient de bună pentru copiii mei, dar cred că este unul dintre gândurile firești care trec prin mintea părinților, în general. Pentru că vrem ce este mai bun pentru copiii noștri și vrem să ne asigurăm că le oferim toată atenția, iubirea, confortul de care au nevoie.

Și da, în cazul Mayei, faptul că îi sunt părinte la distanță accentuează fricile, temerile că nu pot fi întru totul alături de ea, să simtă afecțiunea și iubirea mea”, a spus Antonia pentru VIVA! 

„E greu să știu că (n.r. – Maya) nu se simte bine și nu îi sunt alături. E greu să nu fim de Crăciun sau alte sărbători importante împreună, să nu facem teme împreună, vacanțe. Sunt multe momente dificile și sper să putem recupera de acum încolo”, a mai adăugat Antonia.

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba