MondeneStiri

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au terminat de decorat camera fiului lor. „M-am topit”.

Dani Oțil (40 de ani) și Gabriela Prisăcariu (28 de ani) vor deveni părinții unui fiu în septembrie 2021. Prezentatorul de televiziune și modelul formează un cuplu din anul 2018. Gabriela este în prezent în luna a opta de sarcină, iar recent a publicat pe Instagram mai multe fotografii din camera viitorului ei fiu.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au terminat camera fiului lor. „M-am topit, ce să mai zic” „Sunt foarte fericită pentru că în sfârșit am reușit să terminăm camera bebelușului. Avem perdele, a venit și dressingul. Cred că o să mă mut aici. Are și el hăinuțe aici… M-am topit, ce să mai zic. Lipsește pătuțul de aici pentru că el va sta cu noi în primele luni, sus, pentru că îmi va fi mie mai ușor. Are și cădița lui”, a spus Gabriela.

Camera are un design vesel, pereții fiind îmbrăcați cu un tapet inspirat din junglă, cu lei, elefanți, maimuțe, păsări, etc. Fiul perechii are totul pregătit, de la dressing, la perdele, la covor și la masa de schimbat/înfășat. Tot recent, Gabriela a dezvăluit câte kg a luat până acum în greutate. „De-abia aștept fiecare zi de control pentru că bebelușul nostru nu a vrut să stea la nicio ecografie cu fața. Oare cu cine seamănă? Cu ta-su, nu cu mine! Poate, poate astăzi avem noroc să-i vedem puțin moaca. În schimb, tot ce aflu este cu câte kg m-am mai îngrășat. (…) Și pentru că iar am fost certată de domnul doctor că m-am cam îngrășat, toată lumea zice că nu m-am îngrășat, iar eu am în plus 16 kg, m-am gândit să trec la dietă. Am venit la mama și i-am zis să facă niște gogoși, sper să nu vadă domnul doctor”, a spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

„În prima lună a fost un pic mai greu, pentru că am avut stările de greață specifice, dar nu au fost atât de grave. Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu și mănânc tot ce prind. (…) Nutriționistul meu mi-a recomandat să mănânc tot ce îmi doresc. Nu am poftă de dulciuri, ceea ce e bine. (…) Am o singură interdicție cu care mi-a fost destul de greu să mă obișnuiesc. Nu am voie să fac sport!”, mai spunea Gabriela în martie 2021. „Eu și Dani ne doream foarte mult un copilaș și iată că gândurile ne-au fost ascultate. (…) Suntem fericiți și ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunțat pe Dani că vom avea un bebeluș, prefer să păstrăm pentru noi. Pot să vă spun că părinții noștri au fost copleșiți de vestea că îi vom face bunici. Își doreau mult”, mai declara Gabriela în martie 2021, pentru Click!. Dani și Gabriela s-au logodit la începutul anului 2020 și s-au căsătorit pe 15 mai 2021. Cererea în căsătorie a avut loc în Mexic, de sărbători, în timpul vacanței petrecute de pereche acolo. Deși ar fi urmat să-și oficializeze relația în același an, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, perechea s-a văzut nevoită să-și anuleze planurile originale.

Sursa: unica.ro

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba