SportStiri

Aprind Arena Națională! Câți fani se preconizează că vor fi prezenți la Rapid – FCSB.

Rapid estimează că vor fi măcar 30.000 de fani giuleșteni la meciul cu FCSB, duminică. Vișiniii au luat deja două mii de bilete online, de vineri până acum. Luni sau marți vor fi puse în vânzare și tichetele de la case.

Rapid a pornit bine în sezonul acesta și a alimentat pasiunea suporterilor care au rezistat ani de zile fără să-și vadă echipa în prima ligă. Giuleștenii au lipsit de tot un an, după falimentul vechiului club, pe urmă au petrecut un sezon în „D», altul în „C» plus doi ani în „B».

Galeria a rămas numeroasă și pasionată, un fapt demonstrat și în deplasarea de la Pitești, unde vișiniii au jucat ca acasă, cu peluza oaspeților plină.

Și steliștii vor să fie mulți

Suporterii au devenit foarte interesați de meciul cu FCSB, programat duminică, și au cumpărat deja două mii de bilete online. Clubul anunțase că avea să comercializeze bilete și la case începând de miercuri, dar cererea mare schimbă planul, tichetele vor fi puse în vânzare astăzi sau mâine.

Rapid estimează că vor fi minimum 30.000 de fani ai săi pe Arena Națională duminică seară. Stadionul va fi deschis la 75 la sută din capacitate, ceea ce înseamnă că o să fie redus la 41.000 de locuri.

Fanii FCSB ar avea, așadar, vreo 2.000 de tichete, cât înseamnă 5 la sută, procentul rezervat oaspeților. Suporterii echipei pe care o conduce Becali speră să aibă 5.000 de locuri în peluză, mai mult decât dublu, o situație care poate să fie posibilă în urma unui acord de reciprocitate între cluburi. 

Rapid ar avea, de asemenea, mai mulți fani în retur față de numărul obligatoriu. Partida Rapid-FCSB va avea loc duminică, de la ora 21:30. 

Sursa: gsp.ro

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba