MuzicaStiri

Puya, revoltat: „Nu-mi vine să cred, o să-mi trebuiască un dicționar”.

Puya a făcut furori cu trupa „La Familia”, din care făcea parte și Tudor Sișu, acum mai bine de două decenii. Fanii încă le fredonează hiturile, în timp ce La Familia a rămas una dintre trupele de hip-hop care au cunoscut succesul în lumea muzicală.

Pe parcurs, Puya s-a remarcat prin single-urile care au devenit hituri, dar și prin colaborările cu artiști celebri de la noi, printre care Inna, Antonia și Alex Velea. În viața personală, se bucură de soția lui, Melinda, și de cele trei fiice ale sale.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Puya, pe numele lui real Dragoș Grădescu, a vorbit despre muzică și despre ce înseamnă să fii rapper în ziua de azi.

De asta, m-am înrolat în muzică să spun ce-mi trece prin cap. Nu să mă cenzurez pentru că îi supăr pe unii sau pe alții. Se pare că, în ultimul timp, sunt din ce în ce mai mulți supărăcioși. Se supără lumea pentru toate chestiile. Nu-mi vine să cred, o să-mi trebuiască un dicționar: ce am voie să spun și ce nu. La sfârșitul zilei, asta e partea frumoasă. Rapperul trebuie să supere, să zică ceva. Vorbește despre lucruri care nu funcționează în societate și alții nu au curajul să le spună”, a povestit artistul.

Sursa: libertateapentrufemei.ro

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba