SportStiri

Presa din Franța face anunțul: „PSG dă ca și făcut transferul lui Messi!” Ce au făcut oficialii clubului.

Rămas liber de contract la finalul lui iunie, Messi s-a întors la Barcelona joi, crezând că va semna prelungirea contractului, după ce fusese de acord cu propunerile conducerii. Cu toate astea, plafonul salarial din La Liga nu le permite catalanilor să îl înscrie, susține Laporta, astfel că i-au anunțat plecarea. 

Principalul nume cu care a fost asociat este chiar clubul care își dorește să îl transfere încă de anul trecut: Paris Saint-Germain. Francezii informează că argentinianul ar fi acceptat mutarea, iar Le Parisien scrie că oficialii clubului din Paris le-ar fi confirmat deja jucătorilor și angajaților că Messi va semna. 

„Cele două părți s-au înțeles în mare. Mai lipsește doar să se așeze pentru a redacta documentele necesare”, informează sursa citată.

De cealaltă parte, L’Equipe, citată de cotidianul SPORT, scria cu câteva ore în urmă că deși reprezentanții lui Messi sunt în contact cu PSG, nu există încă o propunere formală. Argentinianul va susține o conferință de presă în cursul zilei de duminică, pentru a-și oferi versiunea în legătură cu plecarea sa, însă nu va vorbi despre viitorul său. 

Francezii ar fi programat prezentarea oficială 
 

Le Parisien informează că duminică va avea loc întâlnirea decisivă, iar marți ar urma să se facă prezentarea oficială a lui Leo Messi, la Turnul Eiffel. Oficialii clubului vor să sărbătorească transferul în același mod în care au făcut-o când l-au adus pe Neymar, în 2017, și să ilumineze Turnul în onoarea argentinianului. 

Sursa: sport.ro

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba