StiriTehnologie

PlayStation 5 o să fie mult mai ușor de găsit, cel puțin pentru o perioadă

Sony a anunțat că tocmai a pus mâna pe un stoc destul de generos de componente care vor ajuta la fabricarea următorului val de console PlayStation 5. Asta pică într-un moment numai bun în care cererea începe iarăși să crească, după ce consola a atins 10 milioane de unități vândute. Iar dacă este să ne luăm după spusele lui Hiroki Totoki (CFO Sony), producătorul vrea să ajungă la peste 14.8 milioane de console vândute până la finalul anului fiscal, adică Martie 2022.

Vestea a venit prin intermediul unui apel cu investitorii, în care Totoki a vorbit despre impactul resimțit de Sony în urma crizei de semiconductori. Aceasta a dus la lipsa consolelor din magazine întrucât nu există destul hardware pentru a produce mai multe PlayStation 5. În combinație cu pandemia și cu scalperii care au pus mâna pe console pentru a le vinde pe piața second-hand pentru profit, mulți gameri au ratat șansa de a achiziționa una.

Partea bună este că această revenire a stocurilor are loc într-o perioadă în care librăria de jocuri a început să crească și cu titluri next-gen precum Returnal, Ratchet & Clank: Rift Apart sau alte exclusivități precum Ghost of Tsushima care urmează să- și primească versiunea enhanced, PlayStation 5 începe să adune niște nume foarte interesante sub umbrela sa. Fiind însă la început de viață, jucătorii care vor pune mâna pe consolă mai târziu nu au motive de supărare deoarece colecția crește de la o lună la alta.

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba