SportStiri

Oferta uriașă pe care PSG i-a pus-o pe masă lui Messi! Gest superb făcut de Neymar pentru a-l convinge să semneze.

Lionel Messi, tot mai aprope de PSG după despărțirea de Barcelona!

Oficialii clubului din capitala Franței i-au făcut o ofertă uriașă lui Messi. Starul argentinian urmănd să semneze un contract valabil pentru trei ani de zile.

PSG este în discuții pentru semnarea lui Lionel Messi! Francezii i-au oferit starului argentinian un contract valabil până în 2024 și un salariu uriaș de 50 de milioane de ani pe an. Potrivit jurnalistului italian Nicolo Schira, Neymar și DiMaria fac presiuni pentru ca Messi să ajungă pe Parc des Princes.

Neymar, care a jucat patru ani cu Messi la Barcelona, s-a oferit să-i pună la dispoziție bunului său prieten tricoul cu numărul 10, care se află acum la el, potrivit Transfer News Live.

Barcelona s-a făzut nevoită să-i rezilieze contractul lui Messi din cauza problemelor financiare cu care se confruntă clubul în această perioadă.

Laporta, președintele Barcelonei, a anunțat că imediat după despărțirea de Messi a stat de vorbă cu ceilalți căpitani ai echipei și le-a cerut să ofere maximum pentru a suplini lipsa starului argentinian din echipă.

Sursa: sport.ro

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba