SportStiri

„Dacă e ofertă oficială, accept cu plăcere!” Dan Petrescu, decis în privința viitorului său! Cu cine vrea să semneze.

Dan Petrescu (53 ani) este liber de contract după despărțirea de Kayserispor. 

Românul a pregătit-o pe Kayseri din ianuarie până în februarie, prinzând doar 8 meciuri pe banca tehnică a turcilor. De atunci, Petrescu nu și-a găsit o nouă echipă, însă a spus recent în ce campionat și-ar dori să antreneze.

Mai mult, impresarul tehnicianului a spus care este singura ofertă pe care Petrescu ar accepta-o pe loc. Nicolae Pîrnău a spus că antrenorul i-a transmis că își dorește să se întoarcă pe Rusia, pentru a o pregăti pe Rostov. 

„Nu există nimic oficial sau vreo discuție în acest sens. Petrescu a spus în repetate rânduri că prioritatea sa este să revină în Rusia. Vrea să se întoarcă și să câștige trofee. Poate chiar și în competiții europene, dacă totul merge bine. 

Cu siguranță Dan ar fi interesat să lucreze la Rostov. Am vorbit cu el astăzi. Mi-a spus ‘Dacă e vreo ofertă oficială de la Rostov, accept cu plăcere’. Nu mă ascund. Petrescu are propuneri din zona Golfului, dar prioritatea lui este să se întoarcă în Russian Premier League”, a spus Pîrnău pentru soccer.ru

Dan Petrescu: „Vreau să lucrez în Rusia!” 
 

Tehnicianul român nu s-a ascuns, iar într-un interviu acordat luna trecută în presa din Rusia și-a exprimat dorința de a reveni acolo

„Urmăresc meciurile şi ştirile din campionatul vostru, pentru că vreau să mă întorc în Rusia. Am multe oferte de la ţările din Golf, dar i-am spus agentului meu că vreau să lucrez în Rusia.

Recent am avut contacte cu unul dintre marile cluburi ruseşti, cineva mi-a promis o slujbă în Rusia, în vară, eram pe lista candidaţilor, dar până la urmă au ales un alt antrenor. Cu toate acestea, nimic nu s-a schimbat, aş vrea să mă întorc să lucrez în ţara dumneavoastră.

Aş dori să accept o ofertă din Rusia. Dacă nu vine, atunci mă voi relaxa o vreme. Lucrez ca antrenor de 22 de ani fără pauză, CV-ul meu este plin, aşa că pauza actuală este importantă şi utilă pentru mine”, a precizat Petrescu pentru publicația rusă.

Dan Petrescu a mai antrenat două echipe din Rusia. În perioada decembrie 2009 – august 2012 a pregătit-o pe Kuban Krasnodar, iar apoi a semnat cu Dinamo Moscova, până în aprilie 2014. Antrenorul român s-a întors la Krasondar în iunie 2016, însă a stat pe banca tehnică până în luna octombrie a aceluiași an. 

Sursa: sport.ro

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba