MondeneStiri

Anca Țurcașiu, spectaculoasă în costum de baie, la 51 de ani. Imaginile inedite i-au impresionat pe fani: ”Miss Litoral!.

Anca Țurcașiu este în centrul atenției de când a divorțat de soțul ei și pare într-o formă fizică de invidiat, dovadă fiind imaginile pe care le face publice pe rețelele sociale.

Chiar dacă în ultima perioadă a fost criticată pentru faptul că ar fi apelat la ajutorul medicului estetician pentru a se menține în formă, Anca Țurcașiu nu pare afectată de comentariile răutăcioase ale fanilor și continuă să facă publice imagini inedite.

Astfel, aflată la malul mării, artista în vârstă de 51 de ani a pozat într-un costum de baie alb/negru, peste care a asortat un halat alb. Evident, ținuta i-a pus în valoare formele perfecte, iar comentariile fanilor n-au întârziat să apară: ”O femeie frumoasă!”, ”Miss Litoral, cea mai frumoasă!”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de internauți.

Anca Țurcașiu neagă orice intervenție estetică

Cu toate că reacția urmăritorilor ei a fost pozitivă de data aceasta, au existat momente în care aceștia au acuzat-o pe Anca Țurcașiu că ar fi apelat la intervenții estetice pentru a arăta atât de fresh. În ciuda acestui lucru, artista a negat mereu zvonurile, mărturisind că, deși nu este împotriva ajutorului de la medicul estetician, ea personal nu și-ar face vreo intervenție deoarece a experimentat în trecut și efectul nu i-a fost pe plac.

„Am făcut, pentru ridurile de pe frunte, o injecție. Mi-a imobilizat sprâncenele și nu le mai puteam ridica, pentru că îți amorțește toată fruntea și îți paralizează mușchii. A fost înfricoșător. Mi s-a părut că mi-au căzut pleoapele peste ochi. M-am rugat la Dumnezeu să treacă trei luni mai repede, să se ducă efectul. De atunci, nu am mai făcut nimic. Prefer să pot să îmi mișc fața decât să fiu ca o minge de plastic și să nu pot deschide gura. Am o părere foarte proastă despre acest subiect.», a mărturisit Anca într-un interviu pentru Unica.

Sursa: Profm.ro

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba