ExterneStiri

Proprietarii de câini urmează să furnizeze mostre din ADN-ul animalelor lor de companie

Autorităţile din Tel Aviv au solicitat proprietarilor de câini să le furnizeze mostre din ADN-ul animalelor lor de companie. Totul într-o încercare de a elimina problema excrementelor de câini de pe străzile oraşului, a declarat marţi un purtător de cuvânt, potrivit Deutsche Presse Agentur (DPA).

Proprietarii de câini urmează să furnizeze aceste informaţii atunci când înregistrează un nou animal de companie sau reînoiesc anual permisul animalului lor de companie. Datele vor fi stocate într-o bază de date municipală, transmite Agerpres, citând DPA.

Inspectorii vor prelua mostre din excrementele de câine găsite pe stradă şi vor compara ADN-ul acestora cu informațiile din baza de date. Proprietarii care nu au reuşit să strângă de pe stradă excrementele câinelui lor urmează să fie astfel amendaţi.

În prezent, dacă un proprietar de câine nu reuşeşte să strângă excrementele câinelui său, el este amendat cu aproape 224 de dolari. Tel Aviv-ul are una dintre cele mai mari rate de deţinere de câini la nivel mondial raportat la numărul de persoane care locuiesc în oraş.

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba