SportStiri

News Alert!!!. Olimpiu Moruțan, ”acord de principiu” cu Galatasaray! Mijlocașul e ”fascinat” și așteaptă ”ok-ul” lui Gigi Becali.

Olimpiu Moruțan este aproape să facă pasul în Turcia, la Galatasaray.

Echipa lui Fatih Terim îl dorește pe mijlocașul de 22 de ani, însă un acord cu FCSB nu a fost atins încă, existând în continuare o diferență între suma oferită de Galatasaray și cea solicitată de Gigi Becali.

Olimpiu Moruțan, ”acord de principiu” cu Galatasaray

Până la un acord dintre cele două cluburi, Olimpiu Moruțan și-a a ajuns la o înțelegere de principiu cu turcii, anunță jurnalistul italian Nicolo Schira, cel care susține că fotbalistul este ”fascinat” de Galatasaray.

Olimpiu Moruțan este fascinat de Galatasaray și a ajuns la un acord de principiu cu clubul pentru un contract până în 2026. Galatasaray nu a ajuns la un acord cu FCSB încă. Tratativele continuă pentru încheierea afacerii”, a anunțat Nicolo Schira.

Gigi Becali solicită 10 milioane de euro pentru a-l lăsa pe Olimpiu Moruțan la Galatasaray, club care a propus la ultima serie de negocieri 8 milioane de euro.

Fatih Terim, cuvinte de laudă pentru Olimpiu Moruțan

Fatih Terim, antrenorul lui Galatasaray, a recunoscut în cadrul unei conferințe de presă că Olimpiu Moruțan este un fotbalist pe placul său.

«Moruțan este un fotbalist foarte bun, îmi place foarte mult. Pentru suma potrivită, nu cred că ar refuza Galatasaray. Este genul de jucător care face spectacol, așa cum au făcut și frații lui înainte, Hagi, Popescu, Ilie. Veți vedea până la 1 septembrie ce va face Galatasaray«, a declarat Fatih Terim, în urmă cu trei zile.

Galatasaray a transferat deja un jucător român în această perioadă de mercato, pe Alexandru Cicâldău, în schimbul căruia a plătit Universității Craiova 6.5 milioane de euro.

Sursa: digisport.ro

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba