Entertainment

Pokemon vine pe Netflix sub forma unui serial live-action

Pokemon este una dintre cele mai de succes francize de entertainment și după o mulțime de jocuri, seriale și filme, încă există cerere din partea fanilor. Netflix a înțeles asta, iar Variety a confirmat că un serial live-action plasat în universul monstruleților este deja în producție. Iar în spatele acestuia se află Joe Henderson, scenarist și producător al serialului Lucifer. Acesta va avea același rol și în cazul noului serial.

În urma succesului înregistrat de filmul Detective Pikachu din 2019, serialul Pokemon de pe Netflix va avea un format live-action. Personajele vor fi jucate de actori reali, iar monștrii și efectele speciale vor fi generate pe calculator. Iar dacă totul se va lega la fel de bine ca și în cazul filmului, abia aștept să văd ce actori va alege echipa de producție pentru rolurile principale.

Netflix are o istorie cu Pokemon

Nu este pentru prima dată când cele două nume sunt asociate, întrucât Netflix deja găzduiește Pokemon Journeys, Sun & Moon și Indigo League. Iar o altă statistică interesantă ne arată că Mewtwo Strikes Back – Evolution a fost cel mai urmărit titlu Anime de pe platforma de streaming în 2020. Popularitatea francizei Pokemon a explodat în anii ’90 și chiar dacă nu mai are atât de mulți urmăritori, încă este un nume foarte cunoscut și iubit chiar și în prezent, iar jocuri precum Pokemon Go ne arată asta. În plus, au revenit la modă chiar și colecțiile de cărți de joc inspirate de franciză, ceea ce nu s-a mai întâmplat de mult timp.

Acest serial va fi important pentru Netflix, întrucât compania a început să facă ceva eforturi în zona Anime realizând că există o cerere destul de mare. Mai mult de atât, pare că nici în zona de adaptări după jocuri nu stă rău, mai ales după cele patru sezoane de Castlevania și adaptările lui Far Cry și Splinter Cell ce urmează să fie lansate în viitor.

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba