MondeneStiri

Momentul în care o femeie merge la pescuit cu un…urs. Imaginile inedite au uimit internetul.

 O femeie din Rusia și-a făcut un prieten deosebit, un urs pe care l-a salvat dintr-un parc de animale sălbatice, iar acum cei doi sunt de nedespărțit, încât merg și la pescuit împreună.

Veronika Dichka a uimit pe toată lumea când a dezvăluit că prietenul ei cel mai bun este un urs salvat acum doi ani dintr-un parc de animale săbaltice, pe care l-a numit Archie. Prietenia dintre cei doi este atât de strânsă, încât merg chiar și la pescuit împreună, iar animalul se comportă asemenea unui om.

Într-un video devenit viral, perechea inedită poate fi văzută la pescuit, într-o barcă ce se află pe un lac din sudul Siberiei. Ambii țin undițele în mână, iar ursul Archie stă liniștit, asemenea unui copil, în timp ce femeia îl îmbrățișează.

Întrucât ursul a stat în captivitate toată viața, nu poate fi eliberat în salbăticie, fapt pentru care acum face parte din familia Veronikăi.

„Mă vede ca pe un membru al familiei sale, împărțim mâncare, el doarme în brațele mele când îi este frică și se ascunde în spatele meu. L-am salvat din parcul safari, dar nu-l putem elibera în sălbăticie, deoarece a trăit în captivitate toată viața sa. Archie petrece fiecare zi cu noi și este îndrăgostit nebunește de apă. Îi place foarte mult când îl duc în locuri noi, așa că această filmare a fost o plăcere pentru el!» , a spus Dichka.

Sursa: digi-animalworld.tv

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba