MuzicaStiri

Lady Gaga a încins atmosfera pe rețelele sociale. Artista s-a filmat ieșind provocator din piscină, într-un costum de baie inedit.

 În ultimul timp, Lady Gaga a uimit cu aparițiile sale care mai de care mai deosebite. Iar de data aceasta, artista a făcut furori cu un filmuleț realizat la piscină, în care își etala silueta de invidiat celor 48,3 milioane de urmăritori de pe Instagram.

Posesoarea unui corp bine întreținut, datorită numeroaselor ore petrecute în sala de forță, solista și actrița, în vârstă de 35 de ani, a decis să își încânte fanii cu un moment scurt, filmat în timpul unei sesiuni de bronz la piscină. Astfel, îmbrăcată într-un costum de baie portocaliu, format dintr-un sutien în formă de stele și un slip de baie simplu, accesorizat cu un lanț auriu, masiv, Lady Gaga a ieșit senzual din pisicină, legănându-și șoldurile în timp ce se îndrepta către camera de luat vederi.

Filmulețul inedit a strâns peste 5 milioane de vizualizări, precum și numeroase complimente din partea fanilor și a altor vedete: «Ești o zeiță», «Cea mai frumoasă din lume», «Ești o stea superbă», au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de urmăritorii ei.

Lady Gaga, imagini fără filtre pe rețelele sociale.

Lady Gaga se bucură de o perioadă prosperă în viața ei.

Este fericită pe plan sentimental, alături de bărbatul cu care se întâlnește de ceva timp, iar pe plan profesional tocmai a terminat de filmat pelicula «House of Gucci», proiect ce a fost urmat de alt proiect muzical, printr-un concert susținut alături de Tony Bennet în New York. Aceste lucruri au contribuit la încrederea de sine a artistei, care a început să posteze tot mai des fotografii needitate, în care apare nemachiată, dezvăluindu-și frumusețea naturală. Acest lucru s-a întâmplat și printr-un videoclip filmat în grădina casei sale, unde se bucura de soarele dogoritor.

Sursa: profm.ro

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba