SportStiri

Ea este cea mai tânără participantă de la Jocurile Olimpice! La doar 12 ani, Hend Zaza reprezintă Siria la tenis de masă.

Jucătoarea siriană de tenis de masă Hend Zaza va fi, la vârsta de 12 ani, cea mai tânără sportivă participantă la Jocurile Olimpice de la Tokyo, având dificila misiune de a readuce speranţa ţării sale măcinată de război.

Potrivit AFP, după victoria sa la Campionatele de tenis de masă ale Asiei, Hend Zaza a devenit sportiva cea mai cunoscută din Siria.

Hend Zaza, cea mai tânără reprezentantă de la Jocurile Olimpice.

În Japonia, şase sportivi sirieni, cinci bărbaţi şi o femeie, au făcut deplasarea. Delegaţia îi mai cuprinde pe Majd Eddin Ghazal (atletism), Maan Asaad (haltere), Ahmad Hamcho (echitaţie), Ayman Kelzieh (nataţie) şi Mohamad Maso (triatlon).

Tânăra siriană va întâlni sâmbătă, în turul preliminar la simplu feminin, o austriacă de 39 de ani, Liu Jia.

Agerpres

Naționala de tenis de masă a României, ambiții mari la Olimpiadă. ”Este momentul să dăm tot!”.

Eliza Samara și Dana Dodean , veteranele lotului și cele mai bune prietene, au un singur gând pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

”Avem în minte doar medalia! Se poate să o câștigăm! Am ajuns la acea maturitate, suntem o echipă mult mai matură și mai omogenă”, a spus Eliza Samara, componentă a echipei naționale de tenis de masă a României, sportivă calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo în probele de simplu feminin și în proba pe echipe.

Sursa: digisport.ro

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba