SportStiri

«Craiova l-a vândut pe Cicâldău la Galatasaray»! Turcii s-au reorientat după ce l-au ratat pe Stanciu.

Ratarea lui Nicolae Stanciu, pe care Slavia nu a vrut să-l cedeze fără cel puţin 7 milioane de euro, i-a făcut pe cei de la Galatasaray să se reorienteze, iar alesul ar fi un alt român, Alexandru Cicâldău.

Conform lui Dumitru Dragomir, Universitatea Craiova a acceptat propunerea celor de la Galatasaray şi se va despărţi de mijlocaşul său pentru 6 milioane de euro.

Dumitru Dragomir: «Universitatea Craiova l-a vândut pe Cicâldău la Galatasaray cu 6 milioane de euro

Am auzit un zvon și e în premieră. Craiova s-a despărțit azi de cel mai bun jucător al său. A fost vândut la Galatasaray pe 6 milioane de euro, plus 20% dintr-o vânzare ulterioară. E un record nemaivăzut. Becali și Rotaru sunt dați dracu‘”, a spus Dumitru Dragomir, la Pro X.

  • 6,5 milioane de euro este cota lui Cicâldău pe transfermarkt.de
  • un milion de euro a plătit Universitatea Craiova, în 2018, pentru Cicâldău celor de la Viitorul, actuala Farul Constanţa

În turul 2 preliminar al Conference League, Universitatea Craiova a pierdut prima manşă cu KF Laci, scor 0-1, în deplasare. 

Reacţia lui Ioan Becali legată de posibilul transfer al lui Cicâldău la Galatasaray

Transferul lui Cicâldău la Galatasaray nu s-ar putea face dacă în mutare nu s-ar implica Ioan Becali, cel care s-a aflat şi în spatele înţelegerii celor de la Parma cu FCSB pentru Man. «Dacă domnul Dragomir a spus că s-a făcut transferul poate l-a făcut dânsul. Eu nu ştiu nimic deocamdată de vreun transfer la Galatasaray, nici al lui Cicâldău, nici al altcuiva«, a reacţionat Ioan Becali pentru digisport.ro

Sursa: digisport.ro

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba