SportStiri

Se anunță spectacol! Câți fani așteaptă Rapidul la primul meci după revenirea în Liga 1.

La primul meci de la revenirea în Liga 1, Rapid așteaptă până la 14.000 de suporteri pe stadion.

În această seară, pe Arena Națională, Rapid va înfrunta Chindia într-un meci contând pentru prima etapă a noului sezon. Finanțatorul alb-vișiniilor, Victor Angelescu, dezvăluie că dimineață numărul biletelor vândute se ridica la 9.000 și spune că așteaptă 13.000, dacă nu 14.000 de admiratori în tribunele celui mai mare stadion al țării.

âți fani așteaptă Rapidul la primul meci după revenirea în Liga 1

„Până dimineață cred că erau în jur de 9.000, deci probabil vor fi undeva la 13.000-14.000 de suporteri la meci. 6.000-7.000 de bilete vândute, cam atât îți trebuie să asiguri cheltuielile. Ar fi fost mult mai mulți suporteri dacă nu existau aceste restricții. 

După cum știți, am deschis la jumătate, doar primul inel, dar probabil se va epuiza și va trebui să deschidem și celălalt inel”, a declarat Angelescu la emisiunea „DigiSport Matinal”.

Totodată, numărul 1 de la Rapid spune că va exista un sector special dedicat foștilor jucători de la Rapid: „Am făcut un sector dedicat legendelor. Le-am dat tuturor abonamente, cred că vor fi în jur de 50-60 foști rapidiști în acest sector”.

Premieră pentru Rapid la meciul cu Chindia

Giuleștenii vor bifa o premieră, deoarece vor înfrunta Chindia Târgoviște pentru prima oară în istorie într-un meci de Liga 1.

Formația târgovișteană nu este singura echipă din Liga 1 împotriva căreia Rapid nu a disputat niciun meci în prima divizie, în această categorie aflându-se și Academica Clinceni, Sepsi, Voluntari și FCU Craiova.

Alb-vișiniii au dat piept cu celelalte 10 echipe din Liga 1, având un bilanț pozitiv cu 6 dintre acestea: FCSB, Argeș, Mioveni, Farul, Gaz Metan și CFR Cluj.

Sursa: gsp.ro

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba