SportStiri

DDB anunță: „Pornim iar la război” » Ultimele noutăți din Ștefan cel Mare: salariile, achitate!.

Într-un comunicat intern trimis membrilor programului DDB, intitulat „Pornim iar la război”, conducătorii grupării socios anunță ultimele noutăți de la Dinamo.

Cu Dario Bonetti antrenor, Dinamo se pregătește de noul sezon, în care va debuta împotriva celor de la FC Voluntari. Meciul se va juca luni, 19 iulie, de la ora 20:30.

Între timp, noua conducere a clubului lucrează îndeaproape cu fanii-acționari din DDB pentru menținerea lui Dinamo pe linia de plutire. Într-un comunicat intern trimis membrilor DDB, sunt anunțate ultimele măsuri luate în cadrul clubului. 

Printre acestea, faptul că a fost achitat restul de plată pentru licență, de 230.000 euro, și faptul că au fost virate fonduri pentru plata salariilor. Așadar, jucătorii rămași la Dinamo încep sezonul cu o motivație suplimentară.

Ultimele măsuri luate de la Dinamo, anunțate de DDB:

  • „Am pus clubul la adăpost, prin declanșarea procesului de insolvență în regim de urgență. Negocierile eșuate cu avocații jucătorilor spanioli, care nu concep să renunțe la nici măcar 1 cent din contractele clienților, însemnau falimentul pentru Dinamo. Datoria cumulată, de peste 1 milion €, care trebuia plătită integral, pentru deblocarea transferurilor, ne-a obligat să facem pasul pe care ne-am fi dorit să-l evităm. DDB a adus la Dinamo una dintre cele mai tari firme de insolvență din România și împreună am pornit pe un nou drum, la capătul căruia vom avea un club sănătos, fară datorii și gata pentru performanță!
  • Am adus un președinte executiv capabil. În doar două săptămâni, susținut de DDB, Iuliu Mureșan a pus la punct noua echipă cu care vom porni pe drumul ăsta, luni. Dinamo are director sportiv, antrenor, medici, preparator fizic, maseori, stafful e aproape complet. Și spunem “aproape”, pentru că vor mai veni profesioniști, Dario vrea să aducă inclusiv un tactician.
  • DDB a achitat restul de plată pentru licență. (230.000 €)
  • Împreună am achitat restanțele la chiriile pentru terenurile de la baza Granitul, pe care se antrenează copiii lui Dinamo.
  • DDB a virat în club fonduri pentru plata salariilor, așa că jucătorii vor începe campionatul cu bani în conturi”. 

DDB anunțase efectuarea plăților de joi, 15 iulie: „Banii pentru luna în curs ar fi intrat în mod normal în conturi la 15 august, dar având în vedere perioada grea prin care jucătorii și angajații au trecut înainte de intrarea în insolvență, s-a luat decizia ca aceste plăți să fie făcute chiar din SEARA ACEASTA”.

Sursa: gsp.ro

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba