RomaniaStiri

O femeie din Suceava şi-a bătut soţul până a obosit, în faţa unui bar din oraş.

O femeie din Suceava şi-a bătut măr soţul, în faţa unui bar din oraş, acolo unde bărbatul obişnuia să îşi petreacă serile.

Femeia în vârstă de 40 de ani, din Suceava, a mers miercuri seară la barul în care ştia că soţul ei îşi petrece mare parte din timp, cu gândul să îi bage minţile în cap.

Cearta s-a transformat într-o bătaie în toată regula, iar la final, femeia, aflată în stare de ebrietate, era atât de obosită încât nici nu a putut fi audiată de poliţişti.

«Miercuri, 14 iulie 2021, la ora ora 21.08, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin 112 despre faptul că o femeie își agresează soțul în fața barului Manole de pe strada Eroilor, din municipiul Suceava.

La fața locului s-a deplasat patrula de ordine și siguranță publică, fiind identificați Viorica R., de 40 de ani, și Marcel R., de 37 de ani, din municipiul Suceava, cei doi fiind în stare avansată de ebrietate.

Cele două persoane au fost conduse la la sediul Secției de Poliție Burdujeni, însă nu au putut fi audiate pentru că erau în stare avansată de ebrietate.

La fața locului nu a fost necesară intervenția ambulanței, bărbatul declarând verbal faptul că nu a fost lovit de nicio persoană și nu cunoaște motivul pentru care s-a apelat 112. În cauză s-a întocmit formular de evaluare a riscului, fără a se îndeplini condițiile de eliberare a unui ordin de protecție provizoriu.

Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de violență în familie», se arată într-o informare a IPJ Suceava, notează stirisuceava.net.

Sursa: antena3.ro

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba