Mondene

Dorian Popa şi-a făcut încă o intervenţie estetică la faţă: „Ia uite, zici că am 15 ani din nou”

„Am un complex mic de când eram puști”

Dorian Popa are mereu un look fresh și niciodată nu s-a sfiit să spună că merge în cabinetele medicilor esteticieni pentru a arăta așa cum își dorește.

Așa că acum a mers pentru a-și face o nouă intervenție estetică la față, iar după procedură s-a pozat și a declarat că e tare mândru de cum arată.

Acum, Dorian Popa și-a injectat botox în mai multe locuri, la nivelul feței. Asta după ce, în trecut, și-a făcut implant de barbă, și-a conturat mandibula și și-a făcut și câteva modificări în zona frunții.

„Vă arăt acum la ce șiretlicuri apelez ca să scap de orele de muncă care se văd direct pe fața mea. Am un complex mic de când eram puști. Nu am mandibula cum îmi doresc, așa că doamna doctor rezolvă”, a spus artistul pe Instagram.

Imediat, medicul a dezvăluit în ce zone îi injectează botox.

„O să facem puțin botox în jurul ochilor, foarte discret la frunte, să estompăm, o să și ridicăm, fără să avem pomeți de păpușică. O să dăm puțin volum. În ceea ce privește mandibula vom augmenta conturul mandibular, pentru a avea o mandibulă mai puternică, mai masculină”, a transmis doctorul estetician. 

După intervenție, Dorian Popa a declarat pe Instagram că e foarte mulțumit de rezultat. S-a și pozat și a arătat fanilor din mediul online cum arată acum. „Ia uite, zici că am 15 ani din nou”, a zis el. 

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba