SportStiri

Barcelona și Atletico Madrid negociază intens în aceste zile. Tratativele vizează un schimb între Antoine Griezmann (30 de ani, al doilea atacant) și Saul Niguez (26 de ani, mijlocaș central).

După doi ani de la transferul lui Antoine Griezmann la Barcelona, mutare de pe urma căreia Atletico Madrid a încasat 120 de milioane de euro, francezul ar putea face cale întoarsă. Atletico și Barcelona, locul 1, respectiv 3 în sezonul trecut din La Liga, negociază intens un schimb de jucători.

Barcelona și Atletico Madrid negociază schimbul verii! Griezmann, înapoi în capitală

Pe Camp Nou ar putea ajunge Saul Niguez, mijlocaș legat de Atletico până în 2026. Echipa lui Simeone l-a transferat recent pe Rodrigo De Paul, astfel că Saul este considerat dispensabil de club.

În schimb, Barcelona dorește să scape de Griezmann și de salariul său mare. Clubul catalan se confruntă cu probleme financiare, are nevoie să micșoreze costurile salariale, lucru care s-ar întâmpla odată cu plecarea lui Griezmann. 

7 aniare Saul Niguez la prima echipă a lui Atletico Madrid, pentru care a adunat 337 de meciuri, 43 de goluri și 19 pase decisive

În plus, clubul blaugrana nu se teme de slăbirea ofensivei, întrucât în această vară au fost aduși doi jucători de atac, anume Sergio Aguero și Memphis Depay.

Marca anunță că negocierile sunt în faze avansate. Pentru ca mutarea să fie concretizată, rămâne ca Antoine Griezmann să accepte un salariu mai mic, iar Saul faptul că s-ar putea să nu fie tot timpul titular la noua echipă.

35 de goluri,17 pase decisive și 99 de meciuri are Griezmann la Barcelona. La Atletico a jucat de 257 de ori, cu 133 de goluri și 50 de pase decisive

Barcelona nu poate înregistra noile transferuri

Potrivit Goal, Barcelona a depășit limita salarială din La Liga și are datorii care depășesc un miliard de euro! Barcelona a transferat patru jucători în această vară, anume Sergio Aguero, Eric Garcia, Memphis Depay și Emerson Royal, dar niciunul nu poate fi înregistrat în aceste momente. 

De asemenea, noul contract al lui Lionel Messi este în aer, din moment ce catalanii au depășit limita salarială impusă în La Liga. Pentru a scăpa, se văd nevoiți să reducă urgent cheltuielile pe salarii.

În acest scop, Barcelona caută să scape de jucători. I-au vândut pe Junior Firpo la Leeds, Konrad (Marseille), Alena (Getafe) și Todibo (Nice), l-a împrumutat pe Trincao (Wolverhampton) și i-a reziliat contractul lui Matheus Fernandes. Insuficient pentru moment.

Sursa: gsp.ro

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba