MuzicaStiri

Carla’s Dreams și EMAA lansează «N-Aud» – AUDIO

EMAA, artista care anul trecut lansa piesa «Insula» alături de The Motans, revine cu o nouă colaborare, de această dată cu Carla’s Dreams. Single-ul înregistrat alături de Carla’s se numește «N-Aud».

EMAA este Emanuela Alexa, o artistă ce s-a făcut cunoscută publicului cu pseudonimul EM. Sub acest nume a lansat alături de Silent Strike și Deliric piesa «Mâine», anul trecut lansând o colaborare inedită alături de The Motans. A lucrat, de asemenea, alături de formația de rock alternativ BAB, de curând intrând sub umbrela Global Records și lansând piese ca «Fun», «Nebună» sau «Gasolina» (ft. SICKOTOY).

În decembrie 2020, EMAA a scos pe piață materialul ei de debut, «Macii înfloresc iarna», un LP bogat în colaborări neașteptate, cu artiști precum Bruja, Killa Fonic și Bastien. La scurtă vreme de la lansarea primului album, a apărut single-ul «Zburătorul», o melodie specială, în care artista prezintă povestea unei iubiri neîmplinite și pierdute.

EMAA rămâne în atenția publicului și vara aceasta, înregistrând o colaborare inedită cu Carla’s Dreams. Single-ul se numește «N-Aud» și este disponibil, momentan, doar în format audio. Artwork-ul piesei a fost dezvăluit de artistă pe pagina sa de Facebook.

AUDIO: Carla’s Dreams și EMAA – «N-Aud»

Videoclipul melodiei a fost filmat va fi și el lansat în curând. Un teaser a fost publicat pe canalul de YouTube al Global Records.

TEASER Videoclip: Carla’s Dreams și EMAA – «N-Aud»

TEASER Videoclip: Carla’s Dreams și EMAA – «N-Aud»

Grupul Carla’s Dreams a apărut în industria muzicală în 2012 și de atunci se află pe un trend ascendent. Artiștii din Republica Moldova se bucură de un succes imens, având în portofoliu hituri ca «Te rog», «Sub pielea mea #eroina», «Acele», «Imperfect», «Antiexemplu», «Ne topim», «Până la sânge».

De curând, vocalistul Carla’s Dreams, jurat la X Factor în sezoanele 6, 7 și 8, a schimbat trustul de televiziune acceptând oferta postului PRO TV. El va fi în juriul primului sezon SuperStar România alături de doi artiști cu mulți ani de experiență pe platourile emisiunilor de talente, respectiv Smiley (Vocea României, Românii au Talent) și Marius Moga (Vocea României, The Voice Kids).

Sursa: infomusic.ro

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba