MondeneStiri

Jador și-a luat penthouse de 300.000 de euro cu banii de la Survivor. Imagini din casa Faimosului

Competiția Survivor România i-a îmbogățit pe unii dintr participanți. Vedetele prezente în tabăra Faimoșilor au fost remunerate pe măsură, căci și-au negociat la sânge contractele. Unul dintre favoriții publicului la Survivor a fost Jador, despre care s-a spus că a avut cel mai mare onorariu din concurs. Jador a plecat de la Survivor în urma unei accidentări, dar a reușit, cu banii câștigați în Dominicană, să-și cumpere un penthouse de toată frumusețea, în Capitală.

Jador a fost una dintre cele mai bine plătite vedete din echipa Faimoşilor. Remus Ionuţ Dumitrache (25 de ani) şi-a negociat la sânge contractul pe care l-a semnat cu cei de la Kana D şi ar fi obţinut 7.000 de euro pe săptămână, pe perioada cât stat în Republica Dominicană. Jador a ieșit din concurs pe 22 aprilie, în urma unei accidentări la picior.

Jador, campion la bani la Survivor! A luat 100.000 de euro!

Cântărețul de manele a rezistat 14 săptămâni în concursul din Dominicană și a fost remunerat cu aproape 100.000 de euro. Înainte de pandemie, artistul primea pentru fiecare cântare 4.000 de euro. Mai mult, Jador câștigă aproape 40.000 de euro pe lună numai din reclame, potrivit Socialblade.com, platforma de analiză a rețelelor sociale. Prin urmare, conturile din bancă s-au rontujit binișor pentru Jador, care a decis că a venit timpul să-și ia casa visurilor sale. Artistul și-a achiziționat, recent, un penthouse în valoare de 300.000 de euro. Este vorba despre o casă cu etaj, cu cinci camere, situată într-o zonă bună a Capitalei, unde solistul visa să se mute de foarte mult timp.

„Când făceam câte un gest frumos tata îmi spunea <Să trăiești, să ai casă în București>. Uite că m-a ajutat Dumnezeu să am o casă. Am reușit și eu să am o casă a mea, să am și eu unde să-mi cresc copiii. Mi-am dorit foarte mult să am o casă, oricine își dorește să aibă casa lui. Toți prietenii mei sunt plecați de când erau mici, 17-18 ani, să plece să construiască și ei o casă, să formeze o familie, să creștem, să supraviețuim și uite că Dumnezeu m-a ajutat și pe mine să am o căsuță, una frumoasă chiar. Nu vreau să mă laud cu ea. Mai vreau o nevastă și mulți copiii. Mama s-a bucurat, visul mamelor e să-și vadă copiii la casa lor și vor nepoți. Cu nepoții e mai greu. De curând, mi-am schimbat și mașina. Mi-am luat una mai serioasă, nu una de copii”, a declarat Jador, la Antena Stars.

A fost sărac lipit în copilărie

Jador (26 de ani) a crescut într-o familie numeroasă, cu mulți frați, iar el a trebuit să muncească de mic pentru a asigura traiul familiei sale. Remus Ionuț Dumitrache, pe numele lui real, a fost beneficiarul unei burse sociale oferite de Guvern, numită ”Bani de Liceu”, acordată pentru elevii care provin din familii cu venituri mai mici de 500 lei pentru fiecare membru al familiei. Suma lunară primită de Jador în timpul liceului era de 180 lei. Jador a copilărit într-o casă modestă, la țară.

Sursa: click.ro

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba