EntertainmentStiri

Zanni a câștigat „Survivor România” 2021. Primele declarații: „Eu simțeam acest moment”

Zanni a câștigat „Survivor România” 2021. După mai bine de șase luni de competiție în Republica Dominicană, trofeul și premiul în valoare de 50.000 de euro au ajuns în mâinile învingătorului. Acesta a făcut primele declarații.

„Zanni e câștigătorul! Ți s-a îndeplinit visul”, a anunțat Daniel Pavel. „De emoții am transpirat. E cel mai greu trofeu. Mă simt foarte bine. I-am simțit pe oameni alături de mine. Eu cumva simțeam acest moment. Recunoștința mea o să o vedeți în energia mea și atitudinea mea de acum încolo”, a declarat acesta la Kanal D după ce Daniel Pavel a dezvăluit că el e marele câștigător.

În marea finală din 10 iulie de la „Survivor România”, Zanni s-a duelat cu Andrei Dascălu, cel care a făcut furori la ultimul joc, a demonstrat că după luni întregi de competiție e într-o formă de invidiat. Din păcate, Andrei a primit mai puține voturi din partea publicului și a pierdut marele premiu. Povestea emoționantă de viață a lui Zanni, câștigătorul „Survivor România” Viața lui Zannidache nu a fost deloc ușoară sau mai bine spus i-a fost cumva potrivnică. Zannidache a avut noroc atunci când Alex Velea l-a luat sub aripa lui, recunoscând în el un potențial talent.

Până să ajungă să colaboreze cu Velea, tânărul a avut un parcurs greu și nu îi e teamă sau rușine să recunoască asta. Părinții lui l-au abandonat într-un orfelinat și au plecat în Grecia. Zannidache a crescut în condiții greu de imaginat. „Am stat într-un centru de copii până la 6 ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar măcar diferența dintre fete și băieți. Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald, iar dimineața îmi rupeau picioarele, de pedeapsă. Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mamă pentru un număr de copii. Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții trăite la orfelinat”, a povestit Zannidache, potrivit Kanal D.

Sursa: Libertatea.ro

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba