Entertainment

CARE SUNT CELE MAI URMĂRITE CONTURI DIN ROMÂNIA PE TIKTOK ÎN 2021

Cele mai urmărite conturi pe TikTok în 2021 vin din SUA, cel puțin între top 10, și nu prea au legătură cu artiștii, sportivii sau persoanele care au o notorietate mare în mainstream. E la fel în România? Care sunt cele mai urmărite conturi din România pe TikTok în 2021?

Răspunsul e simplu: Andra Gogan și restul. Asta pentru că Andra Gogan are 6,8 milioane de urmăritori acum, iar următorul clasat este cam la jumătate. Totuși, chiar dacă are un număr impresionant de urmăritori, puțin și reacționează la postările ei, având un engagement rate de doar 0.54%.

Selly, care are mare succes pe YouTube, are pe TikTok în jur de 800.000 de urmăritori și ocupă abia locul 13 în topul celor mai urmărite conturi ale unor români.

Pe locul 2 în Topul celor mai urmărite conturi din România pe TikTok în 2021 se află Dania (@ninjagirldraws), care și-a construit faina strict online. Dania Mihaiu, are 19 ani și o urmăresc peste 3 milioane de utilizatori. Pe TikTok, Dania pictează și desenează. Spre deosebire de primul loc, Dania are un engagement rate de 2.18%.

„Am descoperit TikTok când se numea Musical.ly. Îmi place faptul că este o platformă care nu te plictisește și găsești videoclipuri care ating toate domeniile”, spunea Dania pentru revista Forbes România.

Locul 3 în top, cu 1,3 milioane de urmăritori, este ocupat de Marius Elisei , care are 22 de ani.

Înntre primele locuri se mai regăsesc Smiley, pe 15, Andra, pe 16 și Antonia, pe 27.

Top cele mai urmărite conturi din România pe TikTok în 2021

SURSĂ DATE ȘI GRAFIC: Insiflow.com

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba