SportStiri

Ce urmează azi la Dinamo: Iuliu Mureșan, așteptat să aducă pacea la Săftica.

Cu o săptămână înainte de startul campionatului, problemele se țin scai de Dinamo. După Paul Anton, alți doi jucători au devenit indisponibili. 

Iuliu Mureșan, așteptat să-i împace pe jucători

Astăzi, Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, e așteptat la Săftica pentru a discuta individual cu jucătorii. Aceștia sunt nemulțumiți de faptul că încă n-au primit informații concrete despre plata salariilor. Ei nu știu când sau dacă își vor mai primi lefurile restante

„Muri”, considerat elementul care poate aduce liniștea la Dinamo, va încerca să le ridice moralul „câinilor” și să-i convingă pe aceștia să nu-și depună memorii.

Lovitură pentru Dinamo: Paul Anton va rata începutul sezonului

Paun Anton (30 de ani) va rata startul sezonului cu Dinamo din cauza unor probleme medicale la metatarsiene, după ce a pierdut deja 10 zile la antrenamentele normale.

Mijlocașul va rata startul noului sezon competițional, ce va debuta pe 16 iulie. Fotbalistul așteaptă și o discuție lămuritoare cu conducerea, cu administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu și cu administratorul special Iuliu Mureșan, pentru a vedea cum se prezintă planul de insolvență. 

Internaționalul este unul dintre fotbaliștii importanți ai roș-albilor, „haita” confruntându-se cu numeroase probleme de efectiv, în condițiile în care au interdicție la transferuri și așteaptă un semnal pozitiv din partea TAS zilele viitoare.

Dinamo are mari probleme în apărare

Dusan Uhrin se confruntă cu probleme uriașe la nivelul lotului, în special în centrul apărării. Mai nou, și Marco Ehmann are gânduri de plecare, nemulțumit de situația sa financiară la Dinamo. Fotbalistul de 20 de ani intenționează să devină liber de contract, cu toate că oficialii clubului încearcă să-l convingă să renunțe la această idee.

Dinamo ar ajunge, astfel, să aibă un singur stoper valid în perspectiva primei etape, cu FC Voluntari, este vorba de Deniz Giafer, 20 de ani, promovat de la juniori. Ricardo Grigore este cu lotul olimpicilor, pregătește startul competiției de la Tokyo iar Florin Bejan și Ante Puljici tocmai au părăsit gruparea roș-albă.

Sursa: Gsp.ro

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba