Mondene

Povestea legendarei Amy Winehouse, spusă prin ochii finei ei, într-un nou documentar lansat de MTV

„Amy Winehouse & Me: Dionne’s Story” este un portret intim și un omagiu adus artistei la 10 ani de la tragicul deces

„Amy Winehouse & Me: Dionne’s Story” este un documentar despre incredibila poveste  a artistei britanice și impactul pe care l-a avut asupra culturii muzicii.

Documentarul este relatat dintr-o perspectivă extrem de personală de fina ei, cântăreața Dionne Bromfield, și debutează, în premieră internațională, pe 23 iulie, pe MTV International.

La zece ani de la tragica dispariție a artistei Amy Winehouse, documentarul, produs de MTV, urmărește relatările Dionnei Bromfield în timp ce dezvăluie pentru prima dată impactul pe care l-a avut moartea lui Amy asupra vieții ei.

„Nu pot descrie efectul terapeutic pe care această călătorie a avut-o asupra mea. În sfârșit, pot merge înainte și pot deschide un nou capitol din cariera mea, știind că am confruntat amintiri îngropate de ani de zile”, declară Bromfield, „Sper că acest documentar reușește să o prezinte pe Amy mai mult decât ca pe o persoană care se lupta cu dependența și mai degrabă ca pe ființa extraordinară ce era”.

„Un adevărat simbol, Amy Winehouse a avut un talent înnăscut, neșlefuit și o ingeniozitate muzicală care au inspirat artiști și fani din întreaga lume”, spune Kerry Taylor, EVP International MTV Entertainment Group.

MTV i-a oferit o platformă globală de-a lungul carierei sale și sunt onorată că, alături Dionne, putem să îi spunem.

Filmul va purta publicul într-o călătorie extrem de personală în care Dionne împărtășește momentele bune și rele și imagini de arhivă, făcute publice pentru prima dată, din aventurile trăite alături de Amy, onorând, în același timp, legătura strânsă pe care cele două au avut-o.

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba