MondeneStiri

Reacția Andreei Marin după ce a fost comparată cu Lavinia Pârva, actuala soție a lui Ștefan Bănică jr. „Și ce dacă?”

Andreea Marin a fost comparată de-a lungul anilor, în repetate rânduri, cu Lavinia Pârva, actuala soție a lui Ștefan Bănică jr. S-a spus că cele două seamănă mult din punct de vedere fizic. Vedeta a avut acum o primă reacție despre acest subiect.

În cadrul emisiunii „La Măruță”, fiica Danielei Gyorfi are propria rubrică. Micuța este reporter, ea le pune vedetelor cele mai neașteptate întrebări. Recent a venit și rândul Andreei Marin, care a făcut dezvăluiri despre divorțurile prin care a trecut și spune că nu regretă nimic din trecutul ei. „Se întâmplă în viață să nu îți meargă căsnicia. Eu am ales să trăiesc în frumos. Sunt și lucruri care ne despart, nu doar care ne unesc. Ideea să fim sinceri cu noi. Nu am nici cel mai mic regret că m-am despărțit, decizia a fost a mea”, a spus Andreea Marin.

De asemenea, Maria Gyorfi i-a spus Andreei Marin că seamănă la chip cu Lavinia Pârva, actuala soție a lui Ștefan Bănică jr. Reacția vedetei a atras atenția. „Și ce dacă semăn cu Lavinia? Eu nu trăiesc în trecut! Trăiesc în prezent”, a declarat Andreea Marin.

În prezent, Lavinia Pârva e căsătorită cu Ștefan Bănică jr. Au împreună un copil, pe Alexandru. De partea cealaltă, Andreea Marin este într-o relație cu Adrian Brâncoveanu, cei doi fiind pregătiți să devină părinți.

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba