SportStiri

Tun financiar dat de CFR Cluj: 1,8 milioane de euro vor intra anual în conturile clubului!.

CFR Cluj, campioana ultimelor patru sezoane, punctează și la capitolul imagine. „Feroviarii” au bătut palma cu un sponsor important, o cunoscută companie de servicii financiare.

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că platforma globală de investiții multi-active eToro a devenit partenerul principal al Campioanei României! eToro este cea mai importantă platformă socială de investiții din lume, cu peste 20 de milioane de utilizatori înregistrați la nivel global. 

Acest acord ilustrează angajamentul eToro față de piața românească, logo-ul companiei urmând să apară pe toate articolele oficiale ale echipei, inclusiv pe tricou”, se arată în comunicatul emis astăzi de CFR Cluj.

În total, cumulat de la toți sponsorii, CFR Cluj colectează aproximativ 3 milioane de euro anual, o cifră remarcabilă pentru clubul condus de Neluțu Varga.

  • eToro este o companie israeliană înființată în 2007. Se definește drept „o platformă socială de tranzancționare și investiții, numărul unu în lume”. Pe siteul companiei scrie: „De peste un deceniu, eToro este lider al revoluției FinTech la nivel global. Este cea mai importantă rețea socială de tranzacționare din lume, cu milioane de utilizatori înregistrați și o gamă largă de instrumente de tranzacționare și investiții inovatoare”.

Suntem extrem de încântați să vă anunțăm că, începând de astăzi, clubul nostru trece la următorul nivel, familia CFR crește! Așa cum mereu am țintit locul 1 și nu ne-am mulțumit niciodată cu mai puțin, și partenerii noștri au fost și rămân cei mai buni în domeniile lor de activitate. eToro este un brand care nu mai are nevoie de prezentare, un brand global, care s-a alăturat proiectului CFR 1907 Cluj în drumul nostru spre performanță!

– Marius Bilașco, Manager Sportiv CFR 1907 Cluj

Sursa: gsp.ro

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba